Hem / Nyheter / Must haves i strandväskan 2015!

Must haves i strandväskan 2015!

Nu börjar det äntligen bli dags för semestrar och många funderar över vilka produkter man ska använda med tanke på sol och bad osv. Så jag tänkte lista de produkterna som jag kommer att ha i strandväskan, handväskan och nära till hands i sommar.

1. Solkräm

Många använder samma solkräm både i ansiktet och på kroppen och oftast är det därför man upplever att man får fet/oren och dålig hy på semestern. Så viktigt är att ha en solkräm för kroppen och en för ditt ansikte. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så gillar jag verkligen denna solkräm för ansiktet som är den absolut bästa för dig som har känslig, fet eller aknebenägen hy.

PETER THOMAS ROTH, Ultra-Lite Oil Free Sunblock SPF30

PETER THOMAS ROTH ”Ultra-Lite Oil-Free Sunblock” spf 30, 295:- på www.eleven.se

Den är precis som den låter, ultralätt och lägger sig som en tunn fin hinna som smälter in väldigt snabbt i huden och lämnar den återfuktad men inte glansig. Denna ska även minska förekomsten utav pormaskar. Den passar alla hudtyper och är helt parfymfri. Denna fungerar även under makeup.

2. En bra CC cream som passar både dag som kväll!

.peterthomasrothcccream

PETER THOMAS ROTH ”CC Cream Complexion Corrector” spf 30, 479:- på www.bestofhairandbeauty.se

Perfekt för dig som vill ha lyster, fukt, täckning, solskydd och fastare hy på en och samma gång! Denna är en CC Cream med brett SPF 30 spektrum som korrigerar hudstrukturen och hudtonen,  allt i en och samma produkt. Produkten arbetar anti-aging, har solskydd, jämnar ut hudstrukturen därav complexion corrector, ger fukt och färg allt i ett. Den finns i flera nyanser. Denna går att använda både dag som kväll! Du väljer täckning själv, desto mer du applicerar desto mer täckning. Min favoritprodukt just nu!

3. Solpuder och highlighter!

youngbloodlunardust02sunset

YOUNGBLOOD ”Lunar Dust” i färgen Sunset, 449:- på www.bestofhairandbeauty.se

Älskar detta skimrande solpuder som dessutom går att använda som highlighter! Fantastiskt fin att även pudra på dekolletaget och även att ha i din bodylotion för lite extra färg och lyster.

4. Vårdande läppglans!

clarinsnaturallipperfector

CLARINS ”Instant Light Natural Lip Perfector”, 185:- på www.eleven.se

Jag älskar verkligen detta läppglans/läppbalsam. Har laddat upp med 2 st utav varje färg nu till sommaren.En underbar krämformula med en underbart söt doft och 3D-skimmer som ger mjuka, glansiga läppar med en naturligt färgad, strålande glans. Natural Lip Perfector ger näring, vårdar och skyddar dina läppar.

5. Ansiktsspray!

youngbloodmineralsinthemist

YOUNGBLOOD ”Minerals in the Mist”, 379:- på www.bestofhairandbeauty.se

Huden blir otroligt torr och törstig efter en dag ute i solen eller av en runda på stan. Släck hudens törst med 3 unika kombinationer av rena essentiella oljor, mineraler och vitaminer som ger långvarig återfuktning och skydd till din hy. Spraya över ansikte efter rengöring för att låsa in fukten, och följ upp efter makeup för att fixera. Denna är ett måste i handväskan! Den finns i 3 olika varianter beroende på vad du vill tillföra just din hud.

Fukt, solskydd, lyster och solkysst färg, det är det vi och vår hy behöver och önskar nu under sommaren. Och sol så klart! (Med måtta)

Nu ser jag verkligen fram emot en varm, solig och fantastisk sommar, trots att den har börjat tvärtom. Jag kommer att publicera mina inlägg varannan onsdag från och med nu och fram till slutet av sommaren. Jag hoppas på att kunna bjuda på lite nya favoriter, tips och inspiration!

Önskar er alla en riktigt fin och trevlig sommar 🙂

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>