Hem / Hemmet / Formex 2016

Formex 2016

Nyligen passerade vi årsskiftet och beger oss mot vårande tider. Med detta innebär också att det händer saker inom hemmet. Fönster ska putsas, gardiner ska bytas, granen har kastats och julstjärnan går i ide. Det börjar äntligen bli ljust!För att fira detta blickar vi runt oss och inser att det är dags för lite förändring i våra hem. Vi vill nog inte längre ha det murrigt och mysigt. Plädarna må ligga kvar på soffan men kanske i en ljusare nyans? Pastellerna tar sin plats och materialen blir lätta och luftiga.

På Formex fick vi en inblick i detta och OJ vad mycket fint vi fann. Här kommer en liten uppdatering.

IMG_9344

Blandat från Bargi, Madam Stoltz och Lexington.

IMG_9341

Lampan kommer från Swedish Ninja. Helt fantastisk om du frågar mig!

IMG_9353

En fantastisk möbelkonstellation från House Doctor där varje modul köpes separat. Ett riktigt smart sätt att bygga en TV-bänk på till exempel!

IMG_9360 IMG_9362

 

Ambassadör Inredning

Inredare med brinnande intresse för inredning. Bita ser detaljerna som andra missar och har ett slipat sinne för nya trender som även håller måttet för hållbarhet. Innan du gör några större förändringar skulle jag råda dig att ögna igenom Bitas inlägg på Stureplansguiden.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>