Hem / Nyheter / Så får du fransarna du alltid drömt om!

Så får du fransarna du alltid drömt om!

Visst drömmer väl nästan alla kvinnor om att få ha långa, täta och vackra ögonfransar? Det är väl därför vi lägger ner fruktansvärt mycket pengar på mascaror, fransnäring, fransförlängningar och lösögonfransar osv. Vi lägger ner hutlöst mycket pengar i jakten på de perfekta fransarna!

Men när det kommer till mig själv så har det varit värt varenda krona. Kanske inte de gånger man har varit missnöjd med produkter, men de gånger man har blivit oerhört nöjd och ibland även mer än så. Vilka underverk de har gjort och vilken räddning de har varit!

De dagarna man har känt sig extra trött, visst har väl mascaran hjälpt till och fått dina ögon att se ett par timmar piggare och fräschare ut? Och gjort att helheten har känts bättre bara genom att ha fått lite färg och volym på fransarna? Man klarar sig väldigt långt med bara en bra mascara! Men idag vill vi ha mer än så, det är så utvecklingen ser ut i alla branscher. Vi ställer högre krav och förväntningar på varje ny produkt som kommer.

Och visst finns det de som verkligen gör det! Nedan rekommenderar jag de absolut bästa fransprodukterna som finns på marknaden just nu, enligt min mening.

Ögonfransnäringbygg upp dina fransar ifrån grunden

Efter att ha tröttnat på att gå och fylla på min fransförlängning var och varannan vecka så bestämde jag mig för att testa fransnäring för att se om det gav något resultat. Jag testade Revitalash och X-lash. Revitalash var en utav de som försvann på marknaden efter att våra lagar ändrades och blev mer restriktiva gällande vissa ämnen som klassas som medicinska. Dvs något som endast läkare får skriva ut. Efter att ha ändrat innehållet så kom vissa produkter tillbaka men vissa försvann också helt. Jag var aldrig helt nöjd med Revitalash, kanske var det för att jag precis som med X-lash fick en röd eyeliner varje gång jag använde produkten. Och den var inte vidare kul att gå runt med. Så jag avstod ifrån att använda fransnäring och började istället med fransförlängning. Men nu för ett par månader sedan så blev jag tipsad om ”Magic Lashes”ifrån Dr Temt. Jag kände att det var dags att pausa fransförlängningarna och låta mina fransar få vila ett tag. Och om det var något de behövde så var det näring! Så jag köpte en Magic Lashes och det var det bästa jag gjort sedan jag började lägga ner mycket pengar på alla fransförlängningar. Detta gick ju att lösa genom denna fantastiska produkt istället, den ”naturliga” vägen. Och med hållbart resultat!

namnlc3b6s

 

Dr Temt Magic Lashes, ca 1295:-

Produkten är dyr men räcker länge. Och med tanke på vad en fransförlängning kostar och dess underhåll så är detta den absolut mest ekonomiska lösningen. Och den är värd varenda krona!

Mascara-  Ögonfransarnas viktigaste stylingprodukt

Jag kombinerar ”Magic Lashes” med denna ”Lash Extension mascara” ifrån Dream Weave&Co . De ger inte bara täta,fylliga och långa fransar utan innehåller även fransnäring som får dina fransar att växa sig ännu längre.

dreamweavemascara

 

Dream Weave & Co ”Lash Extensions Mascara”, ca 249:-

Jag har verkligen upplevt en riktigt wow effekt varje gång jag har använt denna mascara! Den har verkligen gett resultat! Inte bara när man har den på sig utan även när man har tvättat av den så ser man att fransarna har blivit längre. Mascaran är väldigt lätt att tvätta av med endast varmt vatten. Den är ”vattenfast” och släpper inte förrän du använder vatten varmare än 38 grader. Så den sitter som berget!

Den finns även utan fransnäring, men varför välja bort något som får våra fransar att må ännu bättre. Love it!

Fransförlängning- få fina fransar direkt!

Alternativet för dig som vill ha en snabb enkel förändring och inte ”orkar vänta”på resultat. En fransförlängning som ”nyset” tar ca 2 timmar på salong. Du kan välja mellan alla olika former och längder för att få just de fransarna du har drömt om! Sedan tappar du fransarna vartefter dina egna fransar trillar av. Detta beror inte pga slitage eller ögonfransförlängningen, det är din egen franscykel som bestämmer när varje frans ska falla. Och då faller lösogonfransarna med den egna fransen. Skulle bara lösogonfransen falla så följer inte dina egna med. Man fäster dem väldigt tätt intill franslinjen, men aldrig på utan endast vid början av själva fransen. Efter ca 3-4 veckor rekommenderar man en ”påfyllning” och det brukar ta mellan 30-60 min beroende på hur mycket fransar du har tappat. Du behöver alltså inte ta av de du har och göra ett nytt set igen. När du väl har gjort ett start set så handlar de sedan om att underhålla fransarna och bara fylla på vart eftersom. Jag kommer att gå in närmre på hur en fransförlängning går till och lite bilder i ett kommande inlägg framöver. Så håll utik!

Jag rekommenderar verkligen fransstylisten Josephine Ribbing! Fantastiskt duktig och hon har känslan för att skapa fransarna som passar just dig! Här är en före och efter bild på en utav hennes kunder.

IMG_5399

Lösögonfransar- En snabb enkel förändring!

test11

Lösögonfransar ifrån det svenska kända varumärket Sweed Lashes. Detta svenska varumärke togs fram utav en känd make-up artist , Gabriella Elio, pga den stora efterfrågan och i jakten på de perfekta fransarna!

Sweed Lashes tar lösögonfransar till en ny nivå med ett brett och kvalitativt sortiment och består av tre kollektioner i färgerna svart, brunt och mörkblond. Alla fransar har ett unikt genomarbetat fäste i genomskinlig bomull som gör dem enkla att använda för såväl proffs som nybörjare. Fransarna är handknutna, av högsta kvalitet och kan användas upp till 10 gånger. Alla Sweed Lashes förpackningar är tillverkade av obestruket papper och återvinningsbar PET-plast. Alla kändisars, make up artisters och fransälskares favorit! En ”måste ha” produkt i necessären. Man vet aldrig när den kan tänkas behövas!

Jag gillar lösögonfransar när de är enkla att använda och verkligen sitter när de ska. Jag minns när jag använde lösögonfransar förr. Efter halva dagen lossnade halva fransraden och efter ytterligare en stund så lossnade den helt. Hade man otur så hände detta endast på ena ögat och när man minst anade det. En lätt pinsam situation kunde uppstå som när man står och pratar allvar med sin chef på ett event och plötsligt ser fransraden på nästippen. Nej, då är jag hellre utan och slipper oroa mig.

Men efter att ha blivit rekommenderad Sweed Lashes lösögonfransar utav andra kollegor i skönhetsbranschen så kunde jag inte annat än testa dem och ge dem en chans. Utvecklingen har verkligen gått framåt! Vilka fransar, vilken skillnad och vilken känsla! Eller ingen känsla alls av att ha lösögonfransar på sig utan känslan av att känna sig extra kvinnlig och vacker.

Jag vågar återigen använda lösögonfransar, och jag älskar det! Ska jag på en aw efter jobbet så tar jag fram denna snygga förpackning direkt och fäster dem enkelt och snabbt på egen hand. På bara några minuter så är jag redo. Och innan jag går och lägger mig tar jag av dem och är tillbaka i det enkla naturliga och kan välja själv när jag vill ha det där lilla extra.

Så frågan är, vill du ha direkt resultat eller har du tålamod att vänta?

Vill du ha en tillfällig lösning eller en mer hållbar?

En sak är säker, med hjälp av ovanstående produkter så är drömfransarna dina! Det är bara du som väljer vilken väg du ska välja och hur de perfekta fransarna ser ut för just dig!

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

3 Kommentarer

Hej! Tack för ett bra inlägg. 🙂 Jag har gjort fransförlängning ett bra tag och skulle nu vilja ta en paus. Är dock rädd att det kommer kännas som att man inte har några fransar kvar – jag ser att jag har många ”bebisfransar” där under förlängningen nu som är mycket kortare än vad jag hade innan. Min fråga är därför om du vet om man kan använda fransnäring samtidigt som jag har fransförlängning medan jag ”vänjer mig av” med förlängningen och förhoppningsvis ökar längden och styrkan på mina egna fransar innan jag tappat alla fransar från förlängningen? Har du för övrigt något råd hur jag bäst vänjer mig av med fransförlängning?

Med vänlig hälsning
Caroline

Svara

Hej Caroline,
man upplever oftast att de är mycket kortare än man hade innan man började förlänga dem. Men detta beror oftast på att man har vant sig vid den längre längden ifrån lösögonfransarna. Det kan också bero på hur pass mycket längre fransar du har haft, om du har haft en för hög belastning på dem. Singelfransar ger mindre belastning än volymfransar så har man tunna fina fransar så kan det bli för tungt att bära volymfransar. Men detta har fransstylisterna stenkoll på 🙂
Jag rekommenderar verkligen att du börjar använda fransserum redan nu trots att du har lösögonfransar på. Det serumet som jag säljer i min webshop är godkänt och fungerar bra med alla lim som fransstylisterna använder. Sedan tycker jag Magic Lashes är det absolut bästa fransserumet på marknaden! Det ger verkligen resultat, långa fina och täta fransar! Jag brukar dessutom kombinera med en mascara ifrån Dream Weave som heter Lash Constructor volymmascara då den även innehåller fransnäring. Så dessa två är en riktig magisk kombo!
För att avvänja så tycker jag att du ska köra det som jag skrev ovan, upplever du det fortfarande inte tillräckligt fylligt så kan du fylla på med färre fransar och kanske i lite kortare längd, mer lik din egen. Sen vartefter dina fransar växer sig längre så kommer du att behöva sätta på färre och färre. Och till slut så ska du ha fått egna fina fransar som mår bra och som har fått både mera längd och fyllighet 🙂
Jag har faktiskt erbjudande just nu på fransserum och mascara, vid köp av serumet så får du en mascara på köpet! Så ett perfekt tillfälle att ta tillfället i akt 🙂 Du hittar erbjudandet på http://www.bestofhairandbeauty.se

Om du har fler frågor så kan du maila mig på theres@bestofhairandbeauty.se

Önskar dig en fortsatt trevlig måndag 🙂

Med vänlig hälsning
Theres

Svara

Tack snälla Theres för ditt svar! 🙂 Jag hade faktiskt ganska långa fransar innan som gick att få riktigt fin wow-effekt på med en bra mascara, men nu är de jag ser verkligen superkorta – de är på riktigt hälften så långa som min 1-månads bebis fransar! :0 Bara några millimeter långa med andra ord. Vet inte om det kan bero på att jag nyss varit gravid? Min fransteknolog är proffsig och duktig så tror inte hon skulle sätts på för tunga fransar, har dock haft volym… Jag blev förfärad när jag såg mina egna fransar, men nu med dina råd och tips känner jag mig lite lugnare – tack! 🙂 Ska absolut gå in och kika på erbjudandet och beställa, var ju perfekt! Är det ok att använda produkterna vid amning?

Ha en fin kväll!

Vänlig hälsning / Caroline

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>