Hem / Om Stureplansguiden / Redaktionen

Redaktionen

Anna-Carin Dellert- Ambassadör Konst
Med en uppväxt starkt präglad av konst och kultur, har Anna-Carin utvecklat en brinnande passion för hur man kan stärka denna närvaro i såväl familjesammanhang som i näringslivet. Efter många år på marknadsavdelningar har en längtan vuxit fram att applicera den internationella modellen där Kultur och Näringsliv skapar fruktbara samarbeten. Publicerar måndagar!

Ann-Sofie Ejdelund- Ambassadör Spirituell Vägledning
Kreativ designer som inte bara skapar änglalika smycken och ting, hon kan kommunicera med änglarna också. Oavsett vad du tror kan du få en del tänkvärd vägledning, var du nu befinner dig i livet. Intuitiv Counseler kallas det, vilket ligger rätt i tiden då många menar att den intuitiva tidsåldern är på intågande!

Agnes Adolfsson- Samarbetspartner Yelp
Yelp är en stadsguide online som hjälper folk att hitta grymma ställen för mat, dricka, shopping, avslappning och nöje, baserad på personliga upplevelser från vårt starka och aktiva community. Yelp är det enkla och roliga sättet att hitta, skriva och prata om bra — och mindre bra — upplevelser i din omgivning. Publicerar tisdagar.

Alexandra & Michaela- Ambassadörer naturvetenskap
Alexandra Standar är biolog med inriktning beteendevetenskap. Hon har jobbat som älgzoolog på Moose Mountain, djurskötare på Skansen-akvariet och djurtränare på Londons zoo. Vidare har hon undervisat på Djurgymnasiet och varje år åker hon med Stockholms universitet till USA och undervisar i djurs anpassningar i ökenmiljöer. Hon är även en uppskattad föreläsare.

Michaela Jähnke är biolog med inriktning mot biodiversitet och smarta gröna lösningar i urbanutveckling. Hon har jobbat som djurskötare på Skansen-akvariet och spenderat många år i Sydafrika där hon arbetat med hållbara lösningar för de snabbt växande kåkstäderna, undervisat barn i hållbar utveckling samt organiserat återplanteringar av skogar. Hon är även wildlife fotograf och gillar att fånga naturen i bilder.

Bita Mahzoni- Ambassadör Inredning
Inredare med brinnande intresse för inredning. Bita ser detaljerna som andra missar och har ett slipat sinne för nya trender som även håller måttet för hållbarhet. Innan du gör några större förändringar skulle jag råda dig att ögna igenom Bitas inlägg på Stureplansguiden.

Charlotte Hult- Chefredaktör och medgrundare
Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Med en fullproppad idébank och en vision om att skapa någon slags balans i livet som småbarnsmamma, fru, entreprenör och projektledare för totalrenovering av hus, har hon nu, steg för steg kommit en bra bit på väg. Hon driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Emma Segerström- Ambassadör Vin
Sommelier och chefredaktör på Vinsider, bilaga som går ut med SvD. Önskar du ibland att du hade lite bättre koll på viner? För den som inte har en sommelier-kompis att ringa om råd till helgens vininköp kan ni nu inspireras av Emmas inlägg varje fredag.

Frida Selkirk- Ambassadör Naglar
När det ska rapporteras om de senaste inom naglar i media är det Frida Selkirk som står högst upp på pressens önskelista. Med sina 24 år i branschen och gedigna meriter är hon helt enkelt nagelstylisternas moder!

Jackie Lundgren- Ambassadör Drinkar
Om det ska finnas en enda ambassadör för drinkar så är det Jackie. Efter mitt första möte med Jackie visste jag att denna passion bara måste få delas. Tjejen kan ju historien bakom varje sort! Hon har läst all litteratur som går att läsa i ämnet och har utvecklats från eldsprutande gycklare till kommande sprit-författare!

Johanna Engberg- Ambassadör Barnmode
Hon är barnmode-experten som ses frekvent i media som entreprenören som skapar sitt sätt att lyckas som ensamstående mamma. Hennes hår-rosetter och exklusiva väl utvalda märken pryder många ”mini fashionistas” på Östermalm. Låt dig inspireras av hennes val!

Louise Andersson- Ambassadör Mat & Resor
Vet ingen som reser och går på restaurang så mycket som Louise. Och för den som inte känner henne kan jag tala om att det är en upplevelse i sig att lyssna på henne berätta om dessa upplevelser. Hennes passion för mat och resor lyser i hennes ögon och hon delar gärna med sig!

Lina Bielsten- Redaktör Lifestyle
Hon är chefredaktör på Östermalms Saluhalls Magasin och kommer uppdatera oss om Spa, ”Staycations”, som visar var du bäst är turist i din egen stad, samt sport som ligger henne varmt om hjärtat.

Tobias Degsell- Ambassadör Kreativitet
Text kommer snart.

Theres Darnell- Ambassadör Hår och Skönhet
Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.