Hem / Kropp & Själ / Wisdom Stockholm 6-7 oktober

Wisdom Stockholm 6-7 oktober

Har du lagt märke till att det pratas mycket om mindfulness (medveten närvaro) och positivt tänkande? Att det är känslorna som styr när vi tar beslut inifrån ”magkänslan” och de positiva följderna av att lyckas få kropp, hjärna och hjärta att samverka. Ingen quick-fix, men vem längtar inte efter lycka och harmoni? Är du nyfiken på hur detta faktiskt skulle kunna förändra världen?

Jag har träffat delar av hjärngänget nedan som slagit sina kloka huvuden ihop och blåst lite på det rosa moln som många har svårt att ta till sig. Väl paketerat med värdefulla möten och inspirerande talare har de skapat en plattform som kommer att få de mest strukturerade att vilja höja sitt medvetande. Wisdom Stockholm äger rum 6-7 oktober.

wisdomhoppar

Inte gratis men väl investerade kronor om ni frågar mig. Glad att få möjlighet att erbjuda  er läsare 20% rabatt med koden ”stureplansguiden” vid bokning.

05_English_NewVrs2A_150

 

Gå in och läs mer om Wisdom Stockholm här http://wisdomstockholm.com Vill du boka direkt kan du göra det här  http://tinyurl.com/qyyskab

 

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>