Hem / Nyheter / KJAER WEIS- organisk och ekologisk makeup i lyxförpackning!

KJAER WEIS- organisk och ekologisk makeup i lyxförpackning!

Den senaste tiden har makeup märket KJAER WEIS verkligen varit på tapeten! Kanske är det för att det står för ekologiskt, organiskt och lyx vilket jag anser väldigt få har lyckats kombinera tidigare. För mig innebär oftast ekologiskt och organiskt lite lätt tråkigt pga produkternas förpackningar. Bara för att produkten är ekologisk/organisk så behöver den ju inte vara inpackad i något brunt/naturfärgat paket utan någon som helst design. För mig får gärna förpackningen vara tilltalande! Den ska ändå finnas med i min handväska varje dag och jag älskar snygga detaljer!

Jag tänkte introducera er lite närmre med varumärket och produkterna.

Kjaer Weis är skapat av den danskfödda och numera New Yorkbon, Kirsten Kjaer Weis. Kirsten har tänkt ”outside the box” och lyckats skapa naturliga ekologiska produkter och skapat lyxkänslan. Produkterna kommer i en metallförpackning med Kjaer Wis logga på och är samtliga refillbara.

Kirsten jobbade länge med att få fram sminkprodukter som inte irriterar huden och kan mäta sig med de kemisk-lastade produkterna utan att kompromissa i kvalité och finish. Resultatet blev en organisk makeup-serie som redan är en favorit hos de som eftersträvar ett miljövänligt och ändå ett lyxigt alternativ.

De lyxiga etuierna är inte bara snygga utan också designade för att kunna återanvändas med Kjaer Weis Intelligent Refill System. När du en gång köpt etuiet och använt upp sminket behöver du endast köpa en billigare refill som du lägger i etuiet. Så skonsammare mot miljön och även mer ekonomiskt på sikt. Kjaer Weis produkter är inte testade på djur är gluten-fria och Vegan-vänliga.

Älskar utseendet och produkterna! Kirsten har verkligen lyckats med det hon ville uppnå! Grattis Kirsten!

Och för oss konsumenter så finns det ett smalt men väldigt bra sortiment. Snygga nyanser och färger och produkterna känns både återfuktande och en del agerar dessutom anti aging. Jag har som alltid lyckats hitta mina favoriter bland sortimentet. Jag är ju tyvärr inte trogen ett speciellt varumärke utan handlar från alla olika som finns på marknaden.

Krämrougen blev en favorit direkt! Och när jag äntligen lyckades få lite solkysst färg i ansiktet så passade nyansen Joyful fruktansvärt bra! Älskar solkysst hud och koralltoner, absolut snyggaste kombon på sommaren! Är så dålig på att ta bilder på mig själv när jag använder produkter osv, ska bli bättre på det! Men jag lägger upp en bild där ni ser hur den ser ut applicerad på en modell.

Kjaer Weis Cream Blush Compact Joyful

Kjaer Weis Cream Blush Compact i färgen Joyful, ca 509:-

Priset är ganska högt, men samtidigt får man tänka på vad man får för pengarna också. Produkten är dyrare att köpa in och att producera och det gör att priset blir dyrare direkt. Men din hy kommer att vara väldigt tacksam och rougen är trots allt väldigt pigmenterad och man behöver inte använda mycket utav den för att få färg, så den kommer nog att räcka ett ganska bra tag.

Här ser ni den på en ljusare modell, snygg även då! Love it!

kjaerweismodelface

Så smart med refill! Denna refill med rouge kostar 385:-.

kjaerweisrefill

Till vardags tycker jag att det är snyggt att ha lite mer softa färger på läpparna, inte glossy eller shiny utan mer åt den ”naturliga looken”. En snygg diskret färg med mycket fukt så läpparna ser mjuka och fräscha ut. Jag älskar nude färger på läppstift, läppglans och läppbalsam till en vardags makeup.

Kjaer Weis Lip Tint Dream State

KJAER WEIS Lip Tint i färgen ”Dream State”, 439:-

Känner jag mig blek och färglös eller vill piffa upp en enkel outfit så väljer jag gärna färg på läpparna. Och favoriten under sommaren har så klart varit i koralliga toner.

Kjaer Weis Lip Tint Sweetness

KJAER WEIS Lip Tint i färgen ”Sweetness”, 439:-

Och refill till denna förpackning kostar 199:-

Min absoluta favorit bland KJAER WEIS produkter är denna basögonskugga som går att använda till så mycket! Att grunda, highlighta och skapa ”lyft”.

Kjaer Weis Eye Shadow Cloud Nine

KJAER WEIS Eye Shadow i färgen ”Cloud Nine”, 389:- ( Refill 179:-)

Denna är i snygg ljus beige champagnefärg med mycket lyster i.  Och som jag skrev ovan så tycker jag att alla produkter har väldigt rikligt med pigment i sig vilket är ett stort plus! Dock är ögonskuggorna ekologiska till 70% och ögonskuggorna är de enda produkterna som inte är ekologiska till 100%.

Det som får produkterna att kännas ännu lyxigare är de fantastiska dofterna som har valts. Dofter av vanilj, sheasmör, blommor, citrusfrukter och jojobaoljor mm. Alla produkter känns mjuka och härliga att jobba med och jag har faktiskt inte använt några penslar när jag har använt dem. Det är mycket enklare att jobba med bara fingertopparna när det kommer till krämrouge och läppbalsam. Och likaså ögonskugga. Men se till att tvätta händerna mellan byte av produkter så att du inte blandar pigmenten. Jag älskar att få jobba med fingertopparna och känna den mjuka fina konsistensen och se de fina pigmenten träda fram. Det är enklare att få fram ett naturligt resultat men också enklare att jobba med att få ett mer synligt resultat när du duttar själv.

Tyvärr kan jag inte uttala mig om KJAER WEIS krämfoundation ännu, det är den enda jag inte har testat. Men det ska jag, så jag återkommer med lite tankar kring den.

Produkterna och varumärket finns inte hos så många återförsäljare idag, kanske är det priset som skrämmer eller så är det rädslan för att våga satsa på något nytt och lite osäkert. Men jag vet att både organiska och ekologiska produkter är framtiden,och det kan inte bli annat än framgång när man lyckas kombinera det med lyx! Vi kommer att sälja KJAER WEIS på Best of Hair and Beauty inom kort. Så håll utik!

Nu är jag återigen vid skrivbordet och kommer att förse er med pressreleaser av nya hår, makeup och skönhetsprodukter, mina egna favoriter som jag vill dela med mig ut av och så väldigt intressanta reportage med kända ansikten som jag kommer att bjuda på i höst. Ser verkligen fram emot hösten om vi bara bortser ifrån regn och rusk. På hår,makeup och skönhetsfronten så finns det massor av spännande att se fram emot!

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>