Hem / Nyheter / Hårprodukterna som räddar ditt hår i sommar!

Hårprodukterna som räddar ditt hår i sommar!

Glöm inte att ta hand om ditt hår nu i sommar! Hårets största fiender är sol, klor, värme och torr luft. Och nästan allt av detta utsätter vi oss för under sommaren. Därför är det verkligen viktigt att ta hand om era hår lite extra nu när sommaren och den härliga solen äntligen har gjort entre! Lägg i hårinpackning så ofta du kan och dra lite vårdande serum i topparna både morgon och kväll. Och var verkligen noggrann med att låta hårinpackningen sitta i den tid som står på förpackningen! Det är bättre att den sitter i för lång än för kort tid.

Den absolut bästa hårinpackningen för alla hårkvalitéer men framför allt för torrt, skadat och slitet hår!

macadamia-natural-oil-deep-repair-masque-16-9-oz-350x350

Macadamia Natural Oil ”Deep Repair Masque” 250 ml, 259:- på www.bestofhairandbeauty.se

Jag har testat såå många olika inpackningar och många utav dem är riktigt bra och gör verkligen det de lovar. Men det finns en hårinpackning som jag alltid går tillbaka till och blir lika förvånad över varje gång den sveper med sitt trollspö över mitt hår. Det blir helt fantastiskt bara efter en behandling!

Denna magiska produkt innehåller två av världens mest näringsrika, dyrbara och naturliga oljor macadamiaolja och arganolja. Dessa oljor ger håret den ultimata skönhetsbehandlingen vid varje tillfälle och låter håret bibehålla sin hälsosamma glans. Håret får nytt liv och en intensiv ”närings-boost”!

Det absolut bästa serumet och ”leave-in” produkten för riktigt torra och slitna toppar!

Shuuemuraultimateremedyserum

SHU UEMURAUltimate Remedy Extreme Restoration Duo-serum”, pris:hittar inte denna på nätet med prisuppgift, men vi får in den inom kort på www.bestofhairandbeauty.se och jag kommer då att uppdatera med pris)

Den här ”duon” i fråga är en ceramidpackad kräm och ett serum som förenas i pumpen, och stärker upp hårfiber som har blivit skadade. Denna är som en magisk leave in produkt som verkligen gör skillnad! Den verkligen reparerar ditt skadade hår! Den tar också bort frissighet och skapar lätt glans så att ditt hår ser friskt och fräscht ut.

Om ni inte har doftat på Shu Uemuras produkter eller testat dem, gör det! Verkligen en upplevelse och produkter som verkligen gör mer än vad de lovar. Och då lovar de väldigt mycket! Ett utav mina favoritmärken!

Om du har fått missfärgat hår utav poolbad, vatten ur egen brunn på landstället eller av dåligt vatten utomlands så är detta schampoo räddningen!

pm_clarifying_shampoothree_product

PAUL MITCHELL ”Schampoo Clarifying Three”, 179:- på www.lyko.se

Tar bort klor och orenheter samt rester av klor, järn och mineral. Den är perfekt som en djuprengöring innan du lägger en hårinpackning! Många djuprengörande schampon brukar göra håret torrt och strävt efteråt, men detta schampoo innehåller även återfuktande ämnen som gör att du kan använda det dagligen om du inte har färgat hår. Detta är inte ett vanligt djuprengörande schampoo (den heter Twoo hos Paul Mitchell)

Använd rätt borste för att undvika slitage!
Använder du fel borste så kan det göra en enormt stor skada. Därför är det viktigt att investera i en bra hårborste. Det finns många olika hårborstar att välja emellan beroende på vad du ska använda den till.

1190-102-0000_1

Min favoritborste kommer ifrån Macadamia Natural Oil och heter ”No Tangle, 179:- på www.bestofhairandbeauty.se.

Den är ergonomiskt formad och handtaget gör att du inte tappar borsten eftersom den är så lätt, samt att du enkelt kommer åt alla hårstrån. Pigorna är mjuka och följsamma och agerar antistatiskt och försiktigt utredande. Jag använder även denna på mina barn som har väldigt lätt för att få tovor. Och den får absolut högsta betyg även av dem! Enkelt och smärtfritt och ett lent och fint resultat!

Tycker du att håret känns otvättat och ofräscht? Spraya över lite hårparfym och det luktar fantastiskt!

balmainsilkperfumehair

 

Kan ju inte göra annat än att tipsa om min absoluta favorit! BALMAIN ”Silk Perfume”, 249:- på www.bestofhairandbeauty.se

Speciellt framtagen för att ge ett lätt siden matt resultat, laddad med ren arganolja. Uppbyggd på vårdande silkesproteiner som skyddar, motverkar slitage, ger ett glansigt resultat Den passar både till vardags och till fest, när du vill känna dig lite extra fräsch och lukta lite extra gott!

För dig som verkligen är rädd om ditt hår och hårfärg, använd hatt. Snyggt, hälsosamt och trendigt!

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>