Hem / Nyheter / Ett avskedsbrev för Stureplansguiden

Ett avskedsbrev för Stureplansguiden

Det är med blandade känslor jag skriver detta avskedsbrev. Stureplansguiden har inte uppnått uppsatta mål och det blir därför inte ekonomiskt hållbart att fortsätta. Jag vill understryka att resan Stureplansguiden har givit mig en hel del lärdomar men framförallt fina relationer med passionerade eldsjälar som jag i den mån det går vill behålla. Många fina minnen och möten, ja till och med vänner för livet. Tack!

Jag ser det nu som att Stureplansguiden varit som ett förarbete för vad som komma skall. Även om allt inte är solklart just nu är magkänslan ändå bra. En del intressanta spår ligger framför fötterna och jag hoppas kunna få ihop en fungerande kombination av mina intresseområden. Ett inom projektledning av ett webtvprogram (så kul att arbeta i ett kreativt team), ett inom Mindfulness (jag som alltid varit så intresserad av hur hjärnan fungerar!) och ett inom smycken (har ju 10 års arbetserfarenhet i branschen innan jag kom in på media..). Ja spännande får jag säga. Vad det blir av allt får tiden utvisa. Dit det bär dit bär det. Allt har en mening och allt har sin tid.

Stort tack till alla er läsare! Hoppas att våra vägar möts igen. Ni kan fortsätta att följa era favoritskribenter genom deras egna kanaler. Se under respektive profil under Om oss, Redaktionen och klicka på deras namn. Hittar ni inte kan ni maila mig på charlotte@hultsolution.com så hjälper jag gärna till.

 

Kram på Er!

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>