Hem / Nyheter / Förbered dig inför hösten med mina favoriter!

Förbered dig inför hösten med mina favoriter!

Jag har redan börjat känna av att hösten är på väg. Hyn börjar kännas lite torrare och håret likaså. Det är som om kroppen har ställt in sig på höst och börjat ställa om sig inför väderväxlingarna.

Därför har jag laddat med produkter som får hy, kropp, hår och ansikte att må lite bättre och se lite piggare ut.

De här produkterna rekommenderar jag verkligen, de ger direkt effekt men jobbar även långsiktigt med rätt användning.

Om vi börjar med kroppen så har jag hittat min absolut STÖRSTA favorit bland kroppslotions. Och efter en research så har jag fått den kärleken för produkten bekräftad ifrån andra håll. Alla älskar den!

beautepacifiquebodylotion

BEAUTÉ PACIFIQUE ”Body Lotion Dry skin” 500 ml, 325:- på www.bestofhairandbeauty.se (finns även för alla hudtyper)

Känslan är fantastisk, doften underbar och resultatet magiskt. En kroppslotion som höjer hudens fuktnivå med upp till 65% efter trettio dagars användning. Den är idealisk för torr hud men även för dig med eksem eller psoriasis då den innehåller A-vitamin och squalane som vårdar huden.

Favorit hårvårdsserie just nu är fortfarande MACADAMIA NATURAL OIL som verkligen får kämpa med att rädda mitt snustorra och skadade hår efter sommaren. Det finns många bra hårvårdsprodukter just nu, alla anpassade för olika hårtyper, kvalitéer, färger mm. Det gäller att hitta just det varumärket och den serien som passar dig. Men de varumärken som jag verkligen rekommenderar är SHU UEMURA ( vi kommer att få in deras produkter framöver på Best of Hair and Beauty, det är endast 35 salonger i Sverige som får sälja dem), KERASTASÈ, ALTERNA, KEVIN.MURPHY, GK:s HAIR och REDKEN. MACADAMIA NATURAL OILS hårinpackning ”Deep Repair Masque” är fortfarande oslagbar även om det är ett par stycken hårinpackningar som är uppe och slåss om första platsen.

 

macadamia-natural-oil-deep-repair-masque-16-9-oz-350x350

MACADAMIA NATURAL OIL ”Deep Repair Masque”, 259:- på www.bestofhairandbeauty.se

En kraftfull kombination av macadamiaolja och arganolja ihop med tea treeolja, kamomillolja, aloe vera och algextrakt återuppbygger och tillför håret en nyvunnen glans. Håret får nytt liv med förbättrad elasticitet och glans och en intensiv ”närings-boost”! Använd gärna en bredtandad kam för att fördela inpackningen i hela håret.

Precis som håret behöver en inpackning ibland så behöver huden en riktigt bra fuktmask emellan varven. Även denna favorit har hyllats utav många andra i olika medier, bloggar och utmärkelser.

BEAUTÉ PACIFIQUE INSTANT HYDRATING MASK2

BEAUTÉ PACIFIQUE ”Instant Hydrating Mask”, 325:- på www.bestofhairandbeauty.se

En rik och krämig mask som skämmer bort matt och torr hy genom att återställa fuktbalansen och bevara den samtidigt som den, med hjälp av A-vitamin, minskar fina linjer och rynkor. Denna mask är helt underbar och lämnar din hy mjuk och med fantastisk lyster!

En annan ansiktsmask som också är en ”måste ha” produkt i höst är PETER THOMAS ROTHS storsäljare ”24k gold mask pure luxury lift & firm mask”. Även kallad för en äkta ”askungemask”. Och det är precis det den är! Inte testat den? Gör det idag!

peter-thomas-roth-24k-gold-mask-pure-luxury-lift-firm-mask-ansikte-mask

PETER THOMAS ROTH ”24k gold mask pure luxury lift & firm mask”, 789:- på www.bestofhairandbeauty.se

Hyllad och älskad utav alla som testat den! Lägg ett tjockt lager av denna mask och få ett omedelbart lyft och en magisk lyster. En riktig askungemask som direkt ger ett synligt resultat. 24K Gold Mask är en ultimat lyxig anti-age mask, som innehåller rent 24 karats guld och kolloidalt guld. Masken ger huden ett lyft, slätar ut, ger fukt samt förser huden med en kraftfull lyster. ALLT man vill ha! Väl investerade pengar!

Och favorit serum?

BEAUTÉ PACIFIQUE SUBMERSIVE SERUM PARADOXE

BEAUTÉ PACIFIQUE ”Submersive Serum Paradoxe”, 589:- på www.bestofhairandbeauty.se

Även detta serum är älskat och hyllat utav många! Det har kombinerats med Resveratrol, Procyanidin och Squalane vilket gör att detta serum har både anti-ageing och antiinflammatoriska egenskaper, samtidigt som det skyddar huden mot skadlig UV-strålning och fria radikaler. Med sina få rena, koncentrerade och effektiva ingredienser hjälper detta serum till att att fylla upp porer och mindre gropar, samtidigt som det hjälper till att reducera rodnad för en jämn, vacker hud. Fungerar fantastiskt som primer! Så 2 i en! Serumet har en lätt konsistens som är lämplig för alla hudtyper.

Och när det kommer till serum så ska jag tipsa om det absolut bästa fransserumet/näringen! Jag har hyllat den tidigare och kommer att fortsätta göra det tills det kommer någon bättre! (Vilket jag har svårt att tro!)

namnlc3b6s

 

DR TEMTMagic Lashes”, 1295:- på www.bestofhairandbeauty.se

Denna är en storsäljare på Best of Hair and Beauty och jag kan bara säga att namnet verkligen talar för produktens resultat. Du får magiska fransar! Priset är lite högre, men jag säger som alltid, man får det man betalar för. En fransförlängning för samma pris eller långa fina egna fransar framöver?

Och för att maxa resultatet kombinerar jag denna med en mascara som innehåller fransnäring och dessutom skapar volym! Också en storsäljare på Best of Hair and Beauty!

dreamweavemascara

 

Dream Weave & co ”Lash Extension Construct Mascara”, 220:- på www.bestofhairandbeauty.se

I England benämns den ”Lash Extension in a Tube” och har tagit mascaran till en värld av nya möjligheter. Den är en säker och skonsam mascara, helt utan nickel, som även rekommenderas vid känsliga ögon och till kontaktlinsbärare. Tack vare dess unika formula får fransarna både volym och en naturligt fransförlängande effekt. Dessutom får ögonen en dramatisk look genom formulans fransböjande egenskaper. Älskar den!

Har äntligen hittat min favorit foundation som är helt fantastisk och dessutom tillverkad utav 100% mineraler. Och inget annat!

youngbloodliquidmineralfoundation

YOUNGBLOOD ”Liquid mineral foundation” 579:- på www.bestofhairandbeauty.se  (Väldigt dryg!)

Jag har verkligen kämpat med att försöka gilla mineral makeup. Svårast för mig var att hitta en foundation, den som har funnits i puderform har verkligen inte satt sig snyggt på mig. Och utbudet har inte varit så jätte kul. Förrän nu det senaste året! Det har verkligen vuxit och sortimenten har blivit bredare. Bare Minerals tog den stora platsen medan YOUNGBLOOD väntade på sin tur. YOUNGBLOOD som faktiskt hade den produkten som alla saknade, mineral foundation i flytande form. När folk väl fick nys om YOUNGBLOOD så växte det sig riktigt stort och varumärket föll på allas läppar och inköpslistor. Och jag förstår varför! Vilka produkter och vilken känsla! Huden känns mjuk och fräsch och ändå så har jag på mig en foundation som jag har applicerat ganska täckande. Den liksom flyter in i huden och får den dessutom att se slät och frisk ut. En mirakel produkt i mina ögon! Och läser man historien bakom grundaren så kan man inte mer än känna kärlek för varumärket och produkterna. Denna foundation har jag väldigt svårt att se mig själv byta ut! Kom in till oss på Best Of Hair and Beauty och få med dig ett test om du inte har provat den! Jag kan dessutom passa på att nämna att den är många stora Hollywood kändisars favoritprodukt liksom YOUNGBLOODS alla produkter.

Glöm inte primer! Och det finns bara en primer för mig!

youngblood_primer_900x900

YOUNGBLOOD ”Mineral Primer”, 549:- på www.bestofhairandbeauty.se

Mineral Primer är en lätt, silkesmjuk makeup primer, som innehåller vitamin A och E samt mineraler, som hjälper till att skydda hudens celler, stimulera kollagenproduktionen och återställa stressad hud.Den silikonbaserade primern absorberas omedelbart och torkar in till ett jämnt pudrat lager som är ett perfekt underlag för efterföljande makeup påföring. Den olje-fria formulan är perfekt till fet hud. Och denna primer gör verkligen att din makeup sitter hela dagen!

Och slutligen min absolut bästa vän som är med mig överallt!

peterthomasrothlipbalm

PETER THOMAS ROTH ”Lips to die For Pink Bombshell Lip Balm”, 195:- på www.bestofhairandbeauty.se

Jag har haft så fruktansvärt torra läppar de senaste höstrarna/vintrarna och vad jag har kämpat för att lyckas återfukta dem! Jag har verkligen kämpat med att försöka hitta en bra produkt. Och nu har jag äntligen gjort det! Och det vågar jag verkligen stå för! Det är ett lyxigt, stärkande dagligt läppbalm som ger läpparna både en fin glans och fukt. Den ger även läpparna en naturlig rosig ton som får dina läppar att se friska och fräscha ut. Det här är en produkt som verkligen skapar mjuka och kyssvänliga läppar. Som det står på burken ”lips to die for”.

 

Vi har verkligen noga handplockat alla våra produkter och hittat de absolut bästa på marknaden. Sortimentet varierar vartefter det kommer in en ny bättre produkt på marknaden.

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>