Hem / Nyheter / Produkterna som räddar din ”sommar look”!

Produkterna som räddar din ”sommar look”!

Vi som har varit i Sverige under sommaren har inte fått njuta utav mycket sol. Och gladast över det är nog vår hud och hår.

Istället för att gräma mig över vädret har jag försökt att passa på att skämma bort mig mig själv med gott samvete. Trots att solen inte har visat sig så har jag ändå sett till att se lite lätt solbrun ut och fått håret att se så där lite lätt sombre blekt ut med en touch av saltvatten.

Produkterna som hittills har räddat min sommar och som förmodligen kommer att fortsätta göra det om inte solen visar sig är följande:

1. En fantastisk djupgörande lermask med direkt resultat!

8319015

GLAMGLOW ”Tingling & Exfoliating Mud Mask” 50 ml, 469:- på www.bestofhairandbeauty.se

En ansiktsmask som älskas av bland annat Nina Dobrev från Vampire Diaries och rockstjärnan Tommy Lee! Det är en kittlande, exfolierande och mångsidig lermask som rengör, jämnar ut fina linjer och mjukar upp hudens struktur för att ge en synligt yngre hud vid regelbunden användning. 

2. Bastu 

Att bada bastu på sommaren brukar kännas lite överflödigt för min del. Älskar att vara ute och låta sommarvärmen göra jobbet. Men i år har jag bastat mer än någonsin! Värmen och ångan öppnar upp alla porer och gör att du svettas ut alla gifter och smuts du har samlat på dig. Bra för både kropp och själ! När porerna ändå har öppnat sig, passa på att skrubba/peela och ta bort alla döda hudceller. Din hy kommer att bli som ny! Lägg sedan en fuktmask eller ett serum med mycket fukt i ansiktet eftersom din hy både är törstig och kommer att suga upp all fukt direkt. Garanterat ny lyster och en riktigt fräsch hy! Och passa på att smörja in kroppen med någonting som doftar extra gott, kanske en doft med ett stänk av kokos för att komma ännu närmre solen och sommaren. Och håret, passa på att lägg i en inpackning medan du bastar. När du schamponerar håret öppnar du yttre hårskiktet och ditt hår är redo att släppa in fukten på djupet. Värmen aktiverar hårmasken och du kommer att uppnå maximalt resultat. Så passa på att skämma bort ditt hår också när du ändå är igång!

3. Lyxig askungemask på morgonen? Eller på kvällen? Eller varför inte mitt på dagen? Det finns ingen dålig tidpunkt för att lägga en lyxig ansiktsmask. Denna ansiktsmask ger ett resultat av att ha varit os hudterapeuten, resultatet blir helt otroligt! Kan det vara 24 Karat guldet kanske?

PETER THOMAS ROTH ”24 Gold Mask Pure Luxury Lift & Firm Mask” 150 ml, 729:- på www.bestofhairandbeauty.se

En riktig askungemask som direkt ger ett synligt resultat. 24K Gold Mask är en ultimat lyxig anti-age mask, som innehåller rent 24 karats guld och kolloidalt guld. Masken ger huden ett lyft, slätar ut, ger fukt samt förser huden med en kraftfull lyster.

Lyxig ansiktsmask som du kan sova med och som får dig att vakna upp som en riktig skönhet!

PETER THOMAS ROTH ”Mega Rich Anti-Aging Sleeping Mask” 100 ml, 699:- på www.bestofhairandbeauty.se

Den här intensiva fuktighetsgivande och lyftande masken hjälper till att fylla på fuktdepåerna, lugna och lindra huden, och förminska utseendet av fina linjer och rynkor medan du sover. Den är skapad för att kunna använda över natten så du behöver inte oroa dig för att den ska ligga kvar på kudden när du vaknar. Den går snabbt och fint in i huden redan när du ska lägga dig och sen arbetar den medan du sover. Smart och räddningen för dig som aldrig lyckas få tid över för en ansiktsmask.

4. Fuktgivande serum med riktig power! Min nya sommarfavorit!

PeterThomasRothViz1000intensivehydratingserum

PETER THOMAS ROTH ”Viz 1000 Intensive Hydrating Serum” 30 ml, 639:- på www.bestofhairandbeauty.se

Ett superkoncentrerat 75% hyaluronsyre-komplex håller huden fuktad hela dagen och natten med en osynlig slöja av fukt. Ger fukt till huden genom att dra åt sig vatten 1000 gånger sin egen vikt, från fukten i luften.

5. Spraytan och brun utan sol har jag verkligen använt flitigt hela sommaren! Den är verkligen räddaren i nöden i alla lägen. Men framför allt när du ska iväg på någonting spontant och vill känna dig lite extra fräsch. Bara att spraya och så får du både lite färg och en massa lyster! Men se till att använda rätt brun utan sol, annars finns risken att du får en gul eller morotsfärgad ton eller luktar väldigt illa. Och var noggrann med att skydda dig ordentligt, brun utan sol har en förmåga att fastna mellan fingrarna, armbågarna, knäna, vid hårfästet och på ögonbrynen. De jag rekommenderar nedan fäster inte på hårpartier och är väldigt enkla att använda sig utav! De ger ingen gul/orange färg och luktar inte illa!

getairtankit

Get Air Tan Kit, 1395:-

Gör som kändisarna och ha ett eget spraytan kit hemma. Denna brukar jag använda i ansiktet, på dekolletaget och på armarna. Vill jag ha en helkroppstan brukar jag ta hjälp av någon. Denna airbrush teknik är verkligen så enkel att jobba med! Den finns  i 2 färger och torkar väldigt snabbt. Snygg lyster och en bra doft. Denna är ett måste i badrumsskåpet för dig som gillar att se solkysst ut och för dig som tänker hälsosamt! Den finns också extra refiller att köpa till. Riktigt lyxigt!

6. Solpuder med riktigt mycket lyster och tillverkad av 100% mineraler! Många kända makeup artisters favorit och även min! 

 

YOUNGBLOOD ”Lunar Dust” i färgen 02 Sunset, 449:- på www.bestofhairandbeauty.se

Lunar Dust används för att ge huden en skimrande lyster. Kan användas som solpuder eller highlighter beroende på vilken färg du väljer. Väljer du Sunset så får du en snygg solkysst färg, och täckningen väljer du själv genom att välja hur mycket du applicerar. Tillverkad av 100% mineraler, inget annat! 

7. En grym volym mascara med fransnäring i! Denna mascara har verkligen gett mina fransar ett helt nytt liv! De har aldrig sett så långa och friska ut förut! Därför är den också en utav våra storsäljare på Best of Hair and Beauty. Den ger verkligen effekt och den får magiskt nog fransarna att växa! Inte testat den? Gör det, du kommer att välja bort fransförlängningar direkt!

Dream Weave & Co ”Lash Extension Mascara”, 220:- på www.bestofhairandbeauty.se

Mascaran har en unik förmåga att bygga volym och förlängning. I England benämns den som ”Lash Extension in a Tube” och har tagit mascaran till en värld av nya möjligheter. Mirakelmascaran som skapar volym,längd, täthet samt vårdar!

Förutom dessa fantastiska produkter så har jag passat på att försöka yoga och öva mindfulness, väldigt bra för själen! Men mestadels har jag fullt upp med att ta hand om mina småbarn som har sommarlov. Så jag sitter inte och bastar hela dagarna och nätterna och lägger ansiktsmasker. Men jag försöker se till så att jag kan unna mig detta emellan varven. Det är så man orkar mer och inte glömmer bort sig själv mitt i all småbarnsstress.

Just nu håller jag även på att slutföra arbetet med webbshoppen www.bestofhairandbeauty.se, så ha överseende med att den inte är helt klar ännu. Vi erbjuder 15% rabatt för de som hittar dit eftersom sidan ännu inte är klar och har lanserats. Den stora nyheten är att vi dessutom öppnar en butik/showroom på Birger Jarlsgatan 60 den 1:a September. Så jag har minst sagt fullt upp. Återkommer så fort det börjar närma sig invigning och ni läsare kommer att få väldigt bra erbjudanden utav mig, både att använda i butiken och i webbshoppen.

Önskar er alla en fortsatt trevlig sommar! Ta hand om er nu oavsett om ni har fullt upp med små barn eller gräs som ska klippas och alla andra måsten.

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>