Hem / Kropp & Själ / Du attraherar det du är inte det du vill – Manifestera medvetet

Du attraherar det du är inte det du vill – Manifestera medvetet

Du är en ren energivarelse. Kan du släppa tanken om din fysiska kropp finns det inga gränser i vad du kan skapa. Positiva tankar ger positiva upplevelser. Tycker du att du tänker positivt, gör dreambords, och alla rätt men att det ändå inte går som du vill? I så fall är det inte hela sanningen och det ligger garanterat rädslor under ytan som du följer. Det finns inget du inte kan skapa och det finns inget i ditt liv som du inte bär ansvar över hur hårt det än kan låta.

Oavsett förhållanden så har vi alltid makten över vår egen inställning. Det kan ingen ta ifrån dig.

För det första  behöver vi släppa tanken på rätt och fel. Vi är aldrig offer inför omständigheter även om vi alla kan känna så ibland. Ljuset kan inte existera utan mörkret och när vi går igenom det tunga är det också en möjlighet till en stor positiv transformation där vi kan komma ut på andra sidan till att mer stå i kontakt med vårt sanna ljus. Rent andligt svarar universum alltid på det du sänder ut utan att värdera, eller döma. 

Förnekar vi mörkret förföljer det oss. Kan vi istället möta det, förlorar det sin destruktiva kraft.

Vill vi skapa stora saker så är det viktigt att manifestera från ett rent ställe. Att städa ur sitt eget hus först är essentiellt innan våra innersta önskningar kan slå in. Vår egen sanning och den värld vi upplever har alltid ett trossystem i grunden som “tjänar det vi tror på”, good or bad. Vi är inte alltid medvetna om de rädslor vi bär på under ytan därför räcker det inte alltid med att göra dreamboards och tänka positiva tankar och drömma storslaget om vi i grunden exempelvis tror att vi inte är värda att få det vi vill. Hur som, varje gång vi får det vi inte vill är det en kärleksförklaring från universum som visar dig det du behöver rensa ut för att öppna upp plats till det du vill.  Desto renare grund vi står på i form av kärlek, egenvärde och respekt mot oss själva desto lättare kommer dina positiva tankar dra till sig det du önskar.

Rädslor vibrerar på låga energier och blockerar sant flöde av höga energier som positiva upplevelser och situationer vibrera på. Energier ljuger aldrig och vi attraherar det vi känner och inte det vi vill. ”Your Vibe attracts your Tribe.”

Jag skrev här om dagen i min egen blog att ”Min uppfattning är att vi alla har olika saker att lära. Vi är här som varandras elever och lärare för att ha en individuell själslig upplevelse i en mänsklig kropp för att komma ihåg vilka vi verkligen är. Allas väg är att hitta tillbaka till sin egen sanning av kärlek genom förlåtelse, medkänsla, gemenskap och samarbete snarare än att leva ett liv i rädsla över att bli utan, separera saker som sämre och bättre med en mentalitet av att om “någon annan vinner så förlorar jag.” Vi har alltid ett val att välja kärlek eller rädsla. Beslut fattade ur rädsla ger lång ifrån de resultat som vägar av kärlek och tillit vilket öppnar upp för lösningar bortom vårt intellekt. Mycket av våra begränsningar är rotade ifrån barndomen från föräldrar och andra auktoritäres rädslor som vi tagit på oss om vad vi är / inte är, kan / bör / ska är värd eller inte. Har vi någon gång tagit det för en sanning kommer det fortsätta upprepa sig i situationer i vårt vuxna liv som stödjer den tron i vårt undermedvetna (av att ex inte duga, “du kan inte hålla i pengar”, “du är otacksam”, “ovärdig kärlek” eller rent av är lärda att kärleken är destruktiv och nertryckande…etc Vi lever “vår sanning” tills vi får nog och går från omedvetenhet till att det kommer upp till ytan och ljuset i medvetenhet. I den stunden kan vi ta tillbaka makten över vårt liv, hela och släppa det som inte tjänar vårt högsta goda och välja en bättre tro som stödjer det vi i djupet av vårt hjärta vill och på riktigt förtjänar. Varje gång vi släpper en rädsla är ett mirakel. Och varje gång vi gör det höjer vi vårt medvetande.Vi expanderar hela tiden. ” Desto mer vi expanderar våra hjärtan desto mer finns det av alla att ta del av.

Saker att tänka på för att attrahera ett High Vibe Life

Vad du än vill så är det känslan utav att redan ha det som du önskar, du ska äga i ditt hjärta och inte “bristen av det” vilket attraherar mer brist.

Varje gång du möter det du inte vill finns svaret inom dig i din story du berättar för dig själv – du har alltid makten att hela det du inte vill och lägga in en bättre tro som attraherar något bättre närmare din sanna önskan

Skam, skuld, oro tjänar ingen och vibrerar på låga energier och blockerar sant flöde av kärlek och överflöd och drar endast till sig mer av det du inte vill

Ord och tankar är kraftfull energi men mer viktigt är din sanna intention.  Energi ljuger aldrig och följer alltid din intention. 

Alla Mirakel innefattar action – agera på det du vill och skjut inte upp sake för att få energin i rörelse

Ingen annan definierar vem du är – det du får är det du sänder ut. Trycker du ner dig själv? Älskar du dig själv? Det du upplever är en spegling av det du innerst inne känner. Se gåvan i varje motgång som en spegling av dig själv och kärleksfull guidance i vad du behöver hela.  När du väl äger ditt eget värde, älskar dig själv kan inga yttre faktorer komma åt dig. Hur människor agerar säger och gör säger mer om dem. Hur du svarar säger allt om dig.

Ett öppet hjärta attraherar överflöd på alla plan och tro kan flytta berg. Desto mer du höjer din energi desto mer kommer negativa människor och situationer automatiskt falla bort, helt enkelt för att de inte intresserar dig längre.

Much Love,

Ann-Sofie

Instagram @spiritualfashionista // @byejdelund

Foto Källa : Pinterest

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

2 Kommentarer

Hej! Vet inte om ni fick mitt mejl. Jag försöker igen:)
Gillar artikeln jättemycket! Men!
Om man går omkring och känner att man inte har brister utan tycker allt i ens liv är toppen hur kan det då komma in allt det där man vill ha in i sitt liv? Då är man ju redan nöjd med allt.
Hälsningar Ann-Sofie

Svara

Hej, Ann-Sofie

tack för ditt mail. Om jag förstår din fråga rätt, är det så att du känner dig tacksam för det du har men vill attrahera mer av annat du önskar dig? Tacksamhet är en ”gate” till att attrahera mer saker att vara tacksam så det är i så fall ett fantastiskt utgångsläge för att medvetet skapa det man vill. Kanske du mer medvetet ska ”lägga in dina önskningar,” visualisera och be om det du verkligen vill och våga drömma stort så att du inte nöjer dig med mindre. Desto mer du kan ta emot desto mer kan du dela och ge till andra. Hör av dig om jag misstolkade din fråga, Varma Hälsningar, Ann-Sofie

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>