Hem / Kropp & Själ / Hur du attraherar din drömpartner

Hur du attraherar din drömpartner

 

Ett öppet hjärta är det vackraste som finns. Det speglar ”himlen” på jorden. Kan du äga de kvalitéer du söker hos andra desto mer blir det vad du själv är en magnet inför.

Vår partner speglar det vi behöver lära oss. Antingen växer vi och utvecklas hand i hand med vår kärlekspartner eller så kommer attraktionen avta när vi har lärt oss det vi behöver om vi inte längre är en match som vibrerar på samma våglängd.

Du är ren energi. Allt du har i ditt liv har du själv skapat och dragit till dig. Där du riktar din intention flödar energin. När tillräckligt mycket energi riktas mot samma mål manifesterar det sig i fysisk form.

Vi är aldrig drabbade av livet även om det kan kännas så ibland. Det händer saker hela tiden och skillnaden om vi ger bort vår kraft eller äger den är hur vi förhåller oss till det som händer. Vår flexibilitet avgör om vi kan stå i vår kraft och balans i denna föränderliga värld. Det är när vi får det vi inte vill ha vi har chans att se oss själva i spegeln och göra oss av med det och komma närmare och kan stå i kontakt med vår egen sanning och mer och mer attrahera det vi verkligen vill. Inget kan existera utan en motpol.

Vår kärleksrelation är inte alltid en dans på rosor. Är vi rädda för otrohet så är det just det vi attraherar. Respekterar vi inte oss själva så kommer inte vår kärlekspartner respektera oss. Vi är alla i det här tillsammans och det hjälper aldrig att skylla på hur andra beteér sig. Det enda vi behöver göra är att sätta våra egna kärleksfulla gränser och andra kommer anpassa sig till oss eller falla av tåget.

Desto mer vi öppnar våra hjärtan vilket börjar med kärleken till oss själva desto mer kärleksfull partner kommer vi att attrahera.

När vi blir sårade stänger vi ner våra hjärtan för att skydda oss. Förblir det stängt så avskärmar vi oss i från vår sanna essens och den kärlek vi är värda. Var så modig att du vågar riskera att bli sårad igen. I sanningen kan ingen såra oss om vi står i kontakt med oss själva. Då vet vi att andras beteende har inget med en själv att göra.

Kan vi älska oss själva kan vi älska andra med deras fel och brister. Sätter vi andra på en pedistal kommer vi falla med hårt när de faller. Illusionen av att vara bättre eller sämre och separerar sig från andra tar dig ifrån det du söker. Ingen gillar perfekt.  Det är din sårbarhet och dina brister som gör dig till perfekt. Du duger precis så som du är.Det är sant.

Det krävs mod för att tillåta sig att vara sårbar men det är också ur den energin vi är mest autentiska vilket attraherar andra. Vi vill ha äkthet.

Här delar jag några nycklar till att öppna och hela ditt hjärta:

Acceptera dig själv. Vi ökar därmed automatiskt förståelsen för alla andra. Var inte så hård med dig själv och vet att du aldrig kan bli sviken om du finns för dig själv. Är du långt ifrån där nu sätt intentionen att det är dit du vill komma.

Louise Hay’s spegelövning – Säg ”Jag älskar dig” och titta dig själv i ögonen. Kämns det naturligt eller konstigt är det din barometer på vad du behöver jobba med.

Meditera med färgen grön – den vibrerar på samma frekvens som ditt hjärt chakra och hjälper dig öppna upp kärlekens energi.

Egen Kärlek – unna dig fina blommor, underkläder, yoga, promenader i naturen etc. Det som gör att just du mår bra. När du äger ditt egen värde så lär du andra att göra det samma. När du supporter dig själv kommer andra också göra det.

Älska dig så pass mycket så att du vill ge dig själv det bästa. Sluta straffa dig med negativa relationer, och mat som tömmer dig på energi istället för ger dig energi. Lyssna på kroppens signaler. Är du fast i ett negativt beteende är svaret alltid att ge radikal kärlek till dig själv. Du är inte din ovana. Se dig själv objektivt som den finaste person du vet och tänk hur du skulle behandla honom eller henne och gör det samma mot dig själv.

Sätt gränser. Ett nej är en hel mening. Du hjälper ingen mer än att skicka ut negativ energi om du säger ja när du menar nej. När du står i ditt beslut och äger det utan ursäkter kommer andra också att respektera det.

När vi kan älska oss själva börjar det hända magiska saker.  Jämför dig inte med andra utan se dig själv och hedra hur långt du har kommit. Mirakel är helt enkelt en energi av kärlek och innefattar alltid action. Små baby steps av kärleksfulla handlingar utgör tillslut ett radikalt skifte.

Det finns igen viktigare relation än den med oss själva eftersom den speglar alla våra andra relationer.

Hoppas detta tjänar dig så du kan älska dig själv och dit liv utan ursäkter och attrahera det bästa.

 

I Love U,

Ann-Sofie

INSTAGRAM @spiritualfashionitsa // @byejdelund

Facebook / Spiritual Fashionista – create a home you love inside out / intuitive energy consulting & design / interior styling

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>