Hem / Kropp & Själ / Svaret är alltid kärlek

Svaret är alltid kärlek

 

11182077_1569776849952191_2887492759778391025_n

Vad du än känner brist av är det av det du själv inte ger. Det slutar och börjar med oss själva. Du är din egen guru.

Du är kraftfull bortom begränsningar och har access till en universal intelligens. Även om vårt ego kör fula tricks med oss och hur svårt det än känns,”Fejk it until You Make it.” Dina tankar och ord vibrerar på frekvenser och bjuder in mer av de energier som vibrerar på samma nivå. Hur skönt det än är att skylla ifrån sig blir det omöjligt när du börjar observera dig själv utifrån och blir medveten.

Vad du än vill ha kan du inte få om du själv inte ger det i vilken situation som helst. Fokuserar du på problemet är det omöjligt att attrahera något bättre och komma fram till en lösning annat än mer av problem. Höjer du din frekvens och skiftar din energi genom att fokusera på det positiva kommer du kunna se lösningar som du tidigare inte kunnat uppfatta. Vi kan helt enkelt inte lyssna på p3 men vilja ha Mix Megapol.

Till en början kommer du fortsätta att alliera dig med ditt ego men desto mer medveten du blir kommer du bli så trött på dig själv att du ”ger up” vilket automatiskt bjuder in kärleken. Desto fler gånger du skiftat ditt fokus från rädsla till de positiva i sakerna i situationer och hos människor kommer du hitta hem. Desto mer du vart ”hemma” kommer du inte vilja  befinna dig i tankar av dömande, separation, eller se dig själv som bättre eller sämre än andra särskilt länge.

Tillslut har du brutit ett negativt mönster till en ny positiv vana.

Där det är mörker är det helt enkelt endast brist av kärlek.

”Where is the Love?” – Miracles Now. I vilken situation som helst kan du kalla på kärleken och skifta ditt fokus. Om du vill finns det något gott i alla att se och det du fokuserar på får du mer av. Det finns  alltid en väg igenom. Mirakel är en energi av kärlek. Sker det inga mirakel har något helt enkelt gått fel. Förlåt och välj kärlek igen.

Xo,

Ann-Sofie

instagram @beautyofspirit // @spiritualfashionista

 

foto/ källa: pinterest // spiritualfashionista.se

 

 

 

 

 

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>