Hem / Nyheter / Mirakelprodukter för torrt skadat hår!

Mirakelprodukter för torrt skadat hår!

Jag trodde hoppet var ute för mitt torra slitna hår efter att ha gått ifrån brunt hår till blont och sen till mellanblont hår. Jag har testat massor utav olika produkter för att försöka ge liv åt det igen. Jag körde på min räddare i nöden serie istället, ”Macadamia Natural Oil” och använde ”deep treatment mask” 3 ggr per vecka och håret började återfå lite glans och återhämtade sig något. Men mitt hår var tyvärr så pass slitet att jag insåg att jag skulle bli tvungen att klippa av en längre bit utav mitt hår. Efter ett möte med Göran Grönberg som är distributör åt BALMAIN i Sverige så bad han mig att även testa GKhairs produkter som han även distribuerar.

GKhair står för professionella salongsbehandlingar och aftercare produkter som innehåller JUVEXIN. GKhair är det första och enda företaget som lyckats utnyttja skönhetsfördelarna med juvexin, som tillförs i håret i sitt naturliga tillstånd. Hair Taming System är konstruerat till att rekonstruera håret genom att reparera och ge ett långverkande konditionering och skydd. Till skillnad mot hydrolicerat keratin, är det livsviktiga aminosyrorna i juvexin intakta enligt behandlingen vilket återställer och behåller hårets ungdomliga vitalitet. De långa proteinkedjorna i juvexin är mycket likt hårets egna keratin. Juvexin kommer från fårull och utvinns genom en miljövänlig process.

Efter att ha testat produkterna ett par gånger så var jag chockad! Mitt hår kändes friskare och starkare än tidigare. Det blev mjukt och följsamt och knappt några spår fanns kvar av ett alldeles för preparerat hår. Jag har nu använt produkterna ett par gånger och resultatet blir bara bättre och bättre!

När man kommer över såna här fantastiska produkter så måste man bara ”spread the word”.

Juvexin finns exklusivt i produkter från GKHair Taming System runt om i hela världen och består av en  speciell blandning av proteiner, optimerade för hår. Det behåller hårets naturliga egenskaper genomet att skapa ett skydd i varje hårstrå. Håret rekonstrueras från insidan och ut till hårets fjällskikt och skyddar mot skadliga UV-strålar, föroreningar, kemiska behandlingar, skador från daglig schamponering och styling.

Produkterna jag har testat är:

GKhair_ColorProtection_MoistShampoo-and-Cond_Small1

 

GKhair ”Moisturizing Schampoo” & ”Moisturizing Conditioner”, 209:-/st på www.bestofhairandbeauty.se

Produkter berikade med Juvexin för att stärka håret och reparera skador. Hair Taming System Moisturizing Shampoo och Conditioner är utvecklade för att milt rengöra, och göra håret lätthanterligt samt ge håret rikligt med fukt.

gkdeepconditioner

GKhair ”Deep Conditioner”, 529:- på www.bestofhairandbeauty.se

Denna inpackning är en professionell konditionerings behandling för salonger eller hemmabruk utvecklad för att tillhandahålla ökad fukt, näring och motståndskraft till håret. Innehåller en koncentrerad dos av Juvexin vilket kapslar in håret, ger styrka och reparerar skador.

gkhairleaveinspray

GKhair ”Leave-In Spray”, 239:- på www.bestofhairandbeauty.se

Denna Leave-in produkt fyller på med fukt medan den skyddar håret mot effekter från skadliga föroreningar.

GKhair har även professionella produkter för keratinbehandlingar och för dig som vill ha direkt effekt så rekommenderar jag verkligen att du bokar in en tid för en keratinbehandling med just GK Hairs produkter. I gamla stan i Stockholm finns en salong som heter ”House of Saints”som är kända för att vara väldigt duktiga på denna behandling.

Om ni vill läsa mer om GKhair och deras produkter, gå in på Gkhair.com. Jag kommer även att testa stylingprodukterna och återkommer med en recension på dem. Hoppas det blir samma ”wow effekt”!

Jag älskar dessa produkter så mycket och efter en massa forskning där jag har hittat andra nöjda kunder så har jag valt att ta med dessa produkter i mitt sortiment på www.bestofhairandbeauty.se.

Butiken är inte riktigt klar ännu men vi har ”smyglanseringserbjudande” med 15% på allt som ligger upplagt i butiken. Ni ”Stureplansguidenläsare” kommer så klart att få ta del av erbjudanden och exklusiva rabattkoder framöver. 

Imorgon åker jag till Spanien och inspireras av deras skönhet och hårmode. Håller er uppdaterade när jag kommer tillbaka. Därav blir det inga inlägg under nästa vecka.

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

2 Kommentarer

Hej!
Jag har länge undrat hur någon produkt kan tränga sig in i håret och rekonstruera som ni beskriver det. Ett hårstrå är väl ändå dött och har uppstått från döda celler. Hur ska det kunna ”bli liv” i ngt som aldrig varit ”vid liv”.
Naturligt är håret utan glans men man vill tillföra det för att det ska se friskt och fräscht ut. Man vill alltså använda en produkt som lägger en hinna utanpå hårstråt och en produkt som verkar förstärkande. Men kan det verkligen trängs in i hårdtrået och förändra uppbyggnaden?
Skulle bli glad för en förklaring:)

Svara

Hej Malin,
Det är alltid kul att få frågor ifrån er läsare. Och när det kommer till din fråga så skriver jag gärna ett inlägg med svaret eftersom det är en ganska stor och intressant fråga. Ska klämma in det i publiceringsschemat 🙂

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>