Hem / Kropp & Själ / Tiden är nu för de nya barnen

Tiden är nu för de nya barnen

 

Rebeller, drömmare, visionärer, lighworkers!!!

Våra barn är våra största lärare. Det är dax att ta tillbaka vår kraft. Läser du det här är det troligt att du är en indigo själv eller har barn som är det eller så kallade kristallbarn,  i andliga termer. Det är helt enkelt barn med nya egenskaper än tidigare och starkt utvecklade intuitiva förmågor och ljusare energi. Dessa energier av kristall och indigo är egenskaper som är viktiga och behövs nu mer än någonsin i världen för att höja vår jords energi.

Den rebelliska indigon har ett syfte att spräcka hål på rädslor vilket kan skrämma människor som är fast i gamla mönster. Den nya tiden är här nu och kristallbarnen lugnar efter indigons framfart. De är naturliga healers och älskar grönsaker och skulle gärna vara vegetarianer.

Kosten är essentiell och koffein, alkohol, socker och kemikalier påverkar den kemiska balansen och det kan lätt framkalla ångest mer än hos andra.

Indigos är levande lögndetektors. Det kan vara en utmaning i livet tills indigon själv har lärt sig att lyssna och hedra sina egna signaler.  De kan lägga skuld på sig själv över andras ”skräp” och välja destruktiva vägar för att bedöva alla känslor. Att pendla mellan högt och lågt, svart och vitt kan vara vanligt för en indigo. Indigon är här för att ta tillbaka integriteten i världen och de kan bli mycket missförstådda och behöver en vuxenvärld som kan ta dem på rätt sätt. De har inte lätt för aktoritärer och vill absolut inte göra något för att hon blir tillsagt utan vill veta varför och till vilket syfte. Den unga indigon är dessutom många gånger mer vis än de vuxna på ett själsligt plan.

Det är dax att kliva upp och stå upp för dessa barn. Intuitivt vet barnen vad de behöver men vuxenvärlden tar inte alltid till sig och möter dessa barns behov. Kristallbarnen kommer ofta till andligt medvetna föräldrar medan indigobarnen oftast kommer till familjer mer för deras skull mer än för sin egen. (Ta med dig det som resonerar med dig och lämna resten och du tycker det är för flummigt.)

Vi kan hjälpa de nya barnen och oss själva att komma till uttryck på bästa sätt i den här världen genom att vara lyhörda, lära och förstå vikten av ren kost och stötta hur dessa barn på bästa sätt kan skydda sin energi och stå i sin kraft. Deras höjda intuitiva förmågor och klarvetande är egenskaper som kommer hjälpa denna jord att skifta till en mer kärleksfull plats.

Tiden är nu och världen håller på att vakna upp. Vi är i detta tillsammans.

Love,

Ann-Sofie

Foto källa: Pinterest

instagram – daglig dos av inspiration delar jag  @spiritualfashionista // följ mig @beautyofspirit

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>