Hem / Kropp & Själ / Hitta din niche

Hitta din niche

Vad gör dig glad? Vad kommer naturligt för dig? Vad är det som är så mycket du, att du själv inte ser det som en kvalité?!

Det är det det ska dela med världen!! Det är det som gör dig unik och inte till en copy cat av alla andra. Gå din väg och hedra det som du har och värdesätt det som kommer enkelt för dig. Det kommer inte enkelt för alla andra. Respektera det. Äg det. Och ta betalt för det. Älska det du gör och andra kommer älska det du gör. Ditt jobb är din passion.

Tillåt dig att veta att det är ok att tjäna pengar på det som skänker dig glädje. Den gamla tiden av att tjäna pengar endast för att ha mat på bordet och sedan lyfta det med ett fritidsintresse är förbi för många. Självklart kan det krävas att parallell arbeta till en början tills det andra tar över.  Att göra sin passion till sitt yrke kan kräva många gratis arbeten men du får istället för pengar ett utbyte i erfarenhet och självförtroende som är guld värt. Du kommer känna när det är dax att ta betalt.

Försök inte nå ut till alla, utan specificera dig utan att ora dig att du är för smal. Din unika kund kommer hitta dig. Det är din signature även om andra också kommer anlita dig. Lika attraherar lika. Vänd dig till de som har varit där du en gång var. Du känner den personen utan och innan och vet precis vad hon behöver. Alla har en speciell plats och inget är slumpmässigt. Vi kom inte hit för att saker ska vara svåra och komplicerade. Livet kan vara lätt, härligt och kul och du kan tjäna pengar på det. Lyssna på ditt hjärta. Det som väcker en eld inom dig är din vägledning och det du är här för att sprida till andra.

Det är inte meningen att du ska rätta dig i något led efter alla andra. Vår resa handlar om att komma ihåg vem vi är och släppa alla lager av andras förväntningar och rädslor som vi plockat på oss. Det går inte att skapa extraordinära saker om vi lever i förtryck av vår sanna potential.

Ofta är det som har varit vår största utmaning vår största talang i livet. Du är en oslipad diamant som väntar att bli polerad till sitt esse.

Jag har exempelvis alltid varit super känslig mot energier. Det höll på att kosta mig livet tills jag blev medveten och kunde vända det till en tillgång istället för en börda. Jag lärde mig hur jag skulle skydda mig och använda mig av min energi på ett kraftfullt sätt och ur min sensitivitet lära och hjälpa andra att skapa balans.

Min passion för vackra saker och lyxiga känslor har jag förstått är min luft. Det lyfter mig i denna värld av hårda energier. Jag har sedan jag kan komma ihåg haft en trend känslighet och alltid vetat långt innan vad som kommer. Jag inredde hos allt och alla från att jag var liten och intuitiv känner jag i hela kroppen när det är i balans eller obalans i energierna. Jag älskar att få hjälpa andra människor att bli av med deras rädslor. Jag kan gå in i ett rum och instinktivt veta att krukan ska flyttas för att det ska kännas harmoniskt. Alltid så självklart för mig men jag har själv inte sett det som en tillgång. Dels för att det många gånger vart otroligt utmanande att känna så mycket samt att det är så självklart för mig att jag själv inte uppskattat de egenskaperna hos mig själv.

Allt jag alltid hjälpt alla andra med gratis med är nu min karriär och så solklart. Jag hjälper människor att skapa balans i energien inifrån och ut. Att guida andra att hela sina hjärtan och hjälpa andra att designa och skapa balans och skönhet i deras hem för att i det också stärka upp deras innersta önskningar utifrån och hjälpa andra att attrahera mer av det de vill ha i sina liv. Det är min niche. Vad är din?

Varför delar jag detta, jo för jag vill understryka att Du ska hedra det som kommer naturligt för dig och dela med andra som det inte kommer lätt för och vill ha det du har. Tillsammans är vi hur starka som helst om vi gör det vi har kommit hit för att göra. Kom ihåg vem du är. Och gör du inte det – ta reda på det. Det är därför jag älskar att göra det jag gör för att hjälpa andra hitta sin niche och våga tro på sig själva och inse vilken otrolig power vi har.

 

Love,

Ann-Sofie

Instagram @spirtiualfashionista / @beautyofspirti

foto/källa: pinterest

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>