Hem / Nyheter / Framgångstrion bakom NK:s nya Beauty Lounge

Framgångstrion bakom NK:s nya Beauty Lounge

Igår var jag på pressvisning på NK för deras nyöppnade ”Beauty Lounge”. Något av ett nytt koncept här i Sverige där du kan få håret, naglarna och brynen fixade på en och samma gång. Detta under lunchen, om du ska iväg på en aw efter jobbet, ska iväg på något event eller något stort som ett bröllop osv. Allt finns under ett och samma tak och är något som ska gå snabbt och smidigt men med absolut bästa resultat och kvalité.

Och det älskar jag som är småbarnsmamma och har svårt att få ihop schemat! Man slipper boka tid på olika salonger och flänga fram och tillbaka, här bokar du alla behandlingar på ett och samma ställe. Och du blir omhändertagen av de bästa, så varför välja någon annan?

Bakom detta koncept ligger 3 fantastiskt duktiga och professionella kvinnor och som dessutom är de absolut bästa på det de gör!

Corinne Henriksson som är grundare och driver den kända salongskedjan Corinne and Friends och som har varit i skönhetsbranschen i över 21 år! Hon har bakgrund inom både hår och makeup och syns ofta i olika sammanhang i media. Men framför allt är hon en entreprenör ut i fingerspetsarna och har verkligen känsla för hår och make up.

Tilda Forsgren som är grundare och driver Rapid Brow Bar tillsammans med hennes mamma Sussie. Så fascinerad att en tjej på 24 år kan vara så fantastiskt duktig, driven och framgångsrik! Och hon har en fantastisk känsla och kärlek för det hon gör.

Frida Selkirk, Sveriges bästa nagelterapeut som driver den egna salongen ”Naglar på Fridas” och varumärket ”Frida Selkirk Nail Styling”. Frida har haft naglar som en stor passion sedan 25 år tillbaka. Hon är känd för att skapa det där senaste som alla vill ha, i mina ögon en ”trendsetter”. Många kända namn är kunder hos Frida och därför syns hon ofta flitigt i media och på bloggar. Och med hennes härliga personlighet och sin talang för naglar så förstår jag att hon är fullbokad ett bra tag framöver.

När jag får höra alla dessa kvinnors resor de har gjort med sina karriärer så blir jag verkligen imponerad, vilka superkvinnor! Jag vill bara säga girlpower!

Nu till den fantastiska Beauty Loungen! Det första jag känner när jag kommer in i loungen som ligger en trappa ner på entréplanet på NK är lyx i kombination med att känna sig hemma. Det är pampigt med vinröda sammetsdetaljer och guld men ändå modernt. Det är någon slags värme och lugn som möter mig när jag kommer in. Jag känner att det är min tid nu och att jag kan lämna både telefon och mail åt sidan för att ha min ”egentid”.

När man väl kommer in i salongen så möts man av en trendig och snygg inredning och en lite mer livligare atmosfär. Tanken är att man ska komma hit och få en snabb förändring som gör stor skillnad. För vad är viktigare idag än ett snyggt hår, snygga naglar och bryn. Och vem älskar inte att få det avklarat så snabbt som möjligt så man kan fortsätta dagen. Längst in i salongen finns Rapid Brow Bar.

RAPIDE 1

Här fixar man brynen med hjälp av sk ”trådning”, en metod som härstammar ifrån Persien/ Indien. Men nu har metoden tagit världen med storm och metoden gör att du väldigt snabbt med hjälp av en tråd och enorm fingerfärdighet blir av med alla strån som du har svårt att se eller att komma åt. Du får även hjälp med att skapa brynen som du alltid drömt om. Du får hjälp med att skapa dem precis som du vill ha dem! Brynen färgas vilket hjälper till att skapa formen på brynen. Man kan också få ögonfransarna färgade och förlängda om så önskas. Volymfransar framför allt är något som exklusivt erbjuds för de som besöker NK:s Beauty Lounge. Annars håller Rapid Brow Bar till i olika gallerior i Stockholm.  RAPIDE 2

Jag förvånas över hur mycket ett par snygga bryn kan göra så stor skillnad!Inte testat ”trådning”? Jag rekommenderar det verkligen!

FRIDA SELKIRK 1

Om det är något som jag tycker är jobbigt så är det att underhålla naglarna. Jag gillar inte att sitta på salong i flera timmar, så för mig passar det utmärkt att göra en ”gellack” som sitter i ca 3-4 veckor och där behandlingen går väldigt snabbt. Självklart kan man även göra vanliga behandlingar men jag är supernöjd med mina naglar som har tagit ca 20 min att göra. Det här hinner jag med på en lunchpaus framöver. Och då kan jag dessutom passa på att fixa brynen samtidigt.

IMG_3511

Det sitter en kund bredvid mig, jag antar att det är en av deras första eftersom ”Beauty Loungen” öppnat samma dag. Hon delar precis samma positiva intryck som jag och är väldigt positivt överraskad.

I den lilla studion/salongen hos Corinne stylar man håret med en sk ”Blow Dry” behandling. Dvs man fixar håret när det är torrt. Vill man ha håret tvättat så går det även bra att lägga till det mot en kostnad.

studiocorinneandfriendsnk

På väggen i salongen sitter bilder på ett antal frisyrer att välja mellan, frisyrer som passar alla oavsett ålder och stil. Dock inser jag ganska snabbt att jag inte har så mycket hår att styla med så när jag får välja frisyr så blir det ganska enkelt, en uppsatt frisyr kallad”messy chic”.

IMG_3488

Och resultatet:

messychicfrisyravcorinneandfriends

Supernöjd! Fick dessutom äran att få se Corinnes egna håraccessoar kollektion. I håret ser ni en av hennes fina kreationer, ett hårspänne med flätat äkta läder i änden. Så snyggt!

Jag kunde inte annat än att känna mig ompysslad, professionellt omhändertagen och snyggare än när jag klev in någon timme tidigare. Det här kan jag verkligen tänka mig att göra emellanåt! Så smidigt, en härlig atmosfär och trevlig och professionell personal. Och kvinnorna som ligger bakom konceptet kommer att se till att detta blir en enorm framgång! De har redan vunnit mig som kund efter mitt första besök.

Jag älskar det snabba och smidiga, jag vill vara fin men det får inte bli till ett heltidsjobb, då ger jag upp. Så detta koncept passar mig perfekt!

Besök Beauty Lounge på NK du också!

För priser och mer info, gå in på https://www.nk.se/stockholm/avdelningar/nk-beauty-lounge/

I samarbete med Beauty Loungen finns en ”Personal Shopper” att boka. Jag ska skriva mer om denna fantastiska tjänst framöver. Fantastiskt praktiskt och väl investerade pengar samt utan ”köpkrav”. För er som liksom jag fortfarande har svårt att få ihop vad som passar just dig, din kropp och dina ändamål så tror jag att ni kommer att gilla den här tjänsten lika mycket som jag! 

 

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>