Hem / Nyheter / Färgstark makeup, sommarens trend!

Färgstark makeup, sommarens trend!

Efter att ha spanat in de senaste make up och skönhetstrenderna i Spanien så har jag lite inspiration med mig hem i bagaget. Mycket färgstarka toner, pasteller och metallic färger.

Älskar det naturliga vackra, men kan inte annat än att dras in i denna färgexplosiva trend. Knepet är dock att sätta färgerna på rätt plats. Metallic ögon med nude läppar, färgstark ögonskugga med färgstarkt läppstift, röda läppar med markerad eyeliner som är längre och mer vågad än tidigare. Makeup basen ska vara så fin som möjligt med en mjuk och fin foundation där du avslutar med endast ett lätt finishing puder med mycket lyster. Lyster är A och O denna sommar. Vad du än gör i make up väg, satsa på lyster!

Nu gäller det att använda fantasin och blanda färger och försöka hitta just ditt recept för din sommarlook. Vilka färger är du?

PASTELLER

Lila, lavendel och violett syns allt mer och rosa likaså. Nu ska det även pryda ögonlocken och gärna lite med en ombre effekt på ögonlocket. Ljusare inåt ögonvrån och mörkare ut mot ögonvrån. Dessa två färger gifter sig väldigt fint! Det går att använda till vardags i lite mer suddade nyanser och till kvällen då man också kan applicera lite glitter över.

pastellmetallicmakeup

Fotnot/Bild lånad från Pinterest

FÄRGSTARK ÖGONSKUGGA

Matcha ögonskuggan efter dagens klädval! Fånga upp någon snygg färg i klänningen? Lek med olika färger och se vilka färger som klär dig bäst.

makeuplilaögonskugga

Fotnot/Bild lånad från Pinterest

METALLIC

Mjuk bas i foundation väg, tänk dig sanddynor i matta färger. Och till det matta, fina, stark metallic som en helt galen kontrast. Men så snyggt!

metllicskugga

Fotnot/Bild lånad från Pinterest

RÖDA/BÄRIGA LÄPPAR

Enkel bas med lyster och en stark röd bärig ton på läpparna. Fullträff!

Läpparna ska inte vara perfekt målade kring läpplinjen. Sudda gärna ut det lite, inga skarpa linjer.

Sommarkysst hud och orangea läppar is always a winning concept!

makeuprödabärigaläppar

Fotnot/Bild lånad från Pinterest

EYELINER

Eyeliner är alltid ett säkert kort om du lägger den rätt! Nu är trenden att förlänga linern och göra den lång och mer markerad. En stark och vågad ”cateye” look!

makeupredlipseyeliner

Fotnot/Bild lånad från Pinterest

FÄRGAD EYELINER

Även om både den svarta skarpa och suddade eyelinern fortfarande är väldigt inne så ser man allt mer färgade eyeliners. Framför allt i olika nyanser av blått, men också i gröna, rosa och vita nyanser.

makeupviteyeliner

Fotnot/Bild lånad från Pinterest

Jag älskar färger och det ska bli kul att få byta ut en vinterblek look mot en lätt solkysst hud med lyster och en massa färger. Under det en matt botten som får huden att se frisk och fräsch ut.

Tänk vad kul att få leka med så många olika färger. Känner mig nästan som ett barn. Bara att ta fram paletten och sätta igång!

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>