Hem / Nyheter / Vilka produkter har du i din handväska?

Vilka produkter har du i din handväska?

Har fått lite förfrågningar kring vilka produkter jag själv använder mest och vilka jag har med mig dagligen i handväskan.

Så jag tänkte bjuda på mina mest använda produkter just nu!

1.  YOUNGBLOOD”Minerals in the mist” i varianten refresh.

mineralsinthemistyoungblood

Flaskan är på 118 ml, 340:- och finns att köpa på www.bestofhairandbeauty.se

Denna har jag alltid i handväskan. Den är som återfuktning på flaska. Den funkar både på ren hud utan make up och på din make up. Så när jag börjar känna mig lite torr eller glåmig så brukar jag spraya lite lätt en bit ifrån ansiktet. Och det känns verkligen som en ”fuktboost”! Man ser snabbt mycket fräschare ut och huden får ny lyster igen. En riktigt bra ”quick-fix” produkt och en ”must have” produkt i handväskan!

2. En ”quick fix” ögonprodukt. Det finns inget värre än torr hud under ögonen, och där också gärna concealer och foundation gärna lägger sig i veckan och gärna krackelerar lite. Jag har alltid YOUNGBLOOD ”Eye Impact Quick Recovery Eye Cream” i handväskan!

youngbloodeyeimpactquickrecoveryeyecream_500x500

Förpackningen innehåller 15 ml och kostar 795:-. Du hittar den på www.bestofhairandbeauty.se

Den här återfuktande och uppljusande ögonkrämen är ditt bästa vapen mot trötthetstecken! Den innehåller peptider, antioxidanter och koffein för att omedelbart sudda bort alla trötthetstecken. Detta är ingen billig produkt men det är heller inte vilken produkt som helst. Denna räddar mig varje morgon när jag har sovit dåligt, en eftermiddag då jag är som tröttast och på kvällen innan jag ska iväg på någon festlighet. Den ger resultat direkt! Och den är dryg, så väl investerade pengar med tanke på hur lite du behöver använda vid varje applicering.

3. Om jag är borta från tidig morgon till sen eftermiddag/ kväll så brukar jag ha med mig min absoluta favoritcremé, CLARINS ”Beauty Flash Balm”, som räddar mig i alla lägen! Ska jag på en after work tvättar jag gärna av ansiktet och lägger på denna. Sedan applicerar jag make up och det syns inte ett spår av en hård arbetsdag eller för få timmars sömn.

beautyflashbalmclarins

Finns att köpa på www.kicks.se, 295:- Dryg, så den räcker länge!

Denna Askunge-creme ger ett exeptionellt skönhetslyft och eliminerar alla tecken på trötthet! Ansiktsdragen ser genast piggare, mjukare och ungdomligare ut. Ger ett långvarigt och otroligt vackert makeup resultat så jag brukar använda denna som hudcremé på morgonen. Då får du en snyggt lyster men också en bra primer.För dig som reser mycket så är denna produkt verkligen ett måste i handväskan. Då kan du använda denna med ett tjockt lager i ansiktet under hela flygningen. Den kommer sakta gå in i huden och återfukta den under hela flygningen. Jag har en förmåga att bli väldigt torr och glåmig i huden när jag flyger, då är denna verkligen en räddning!

4. Läpp-produkter har jag många utav. Men jag bär alltid med mig 2 favoriter!

peterthomasrothlipbalm

 

*PETER THOMAS ROTH ”Pink Bombshell Lip Balm”, 195:- finns att köpa på www.bestofhairandbeauty.se

Denna produkt hjälper de mest torraste och narigaste läpparna bara genom 1 applicering! Det är det absolut bästa läppbalsamet jag någonsin testat! Läpparna blir mjuka, återfuktade och får en svag ljusrosa nyans med lite skimmer. Och denna känsla sitter under flera timmar! Vanligtvis brukar jag få smörja på med nytt efter bara en stund och så flera gånger efter det. Men den här sätter sig som en återfuktande mask på läpparna och gör precis det den ska göra! Den är dryg så den räcker länge. Ett måste i handväskan! Jag använder den både dag som natt.

*CLARINS ”Instant light Natural lip Perfector”, 195:- finns att köpa på www.kicks.se

clarinsnaturallipperfector

Denna produkt har också räddat mig i många lägen. Bara lite färg och glans på läpparna kan rädda de flesta situationerna. För det finns inget värre än ett par torra och nariga läppar. Det här läppglanset är min absoluta favorit! Den finns i flera färger och jag kan inte sticka under stolen med att jag har dem allihopa! Det är ett läppglans som förstärker läpparnas naturliga färg och gör dem jämnare och fylligare.  Ger en långvarig komfort och skyddar läpparna från fria radikaler och yttre aggressiv påfrestning. Och ett stort plus för doften av vanilj och kola. Denna använder jag dagligen men också om jag ska på något festligare tillfälle. Antingen med lite läppstift under eller bara produkten som den är.

5. Ett mirakelpuder! BY TERRY ”Hyaluronic Hydra Powder”, 399:- på www.beauty.theyouway.com

Hyaluronic Hydra Powder från By Terry

Ett puder som både räddar glansig och matt hud! Den trollar fram precis det du behöver! Den är en sann kosmetisk innovation. Superfint, färglöst puder av mikroniserad hyaluronsyra och kiselmikropärlor. Porer och rynkor suddas ut och huden lämnas med en mjuk, sidenmatt finish. Denna har jag alltid i handväskan och är min allra bästa vän! Inte testat den? Gör det, den måste upplevas!

6. En snygg fräsch rouge! Min favorit just nu kommer ifrån NARS och färgen heter ”Super Orgasm”.

narssuperorgasm

En solkysst hud och så denna på kinderna, kärlek! Den har ett härligt guldskimmer i sig som lägger sig som en highlighter. Och under det, en härlig rosa, persikofärg. Min tidigare favorit var ”Orgasm” och den är också väldigt många kändisars och makeup artisters favorit. Men jag älskar när det glittrar och glänser, så jag blev helt förälskad i denna. Och kärleken har varat sen dess. Så den är självklar i både sminkväska och handväska! Ett måste nu till våren och sommaren! Den finns på Sephora, köp nu innan den tar slut!

7. En bra ögonpenna! Denna kan suddas ut till det lite mer naturliga, men också förstärkas och rama in för att skapa en ny spännande form.

YOUNGBLOOD. Eyeliner Pencil-Intense Color Blackest Black

YOUNGBLOOD ”Eyeliner Pencil – Intense color blackest black”, 195:- på www.bestofhairandbeauty.se

Min absoluta favorit! En mjuk och krämig eyeliner som definierar fransraden perfekt. Färgen irriterar inte känsliga ögon och pennan kan antingen vässas för en skarp definition eller suddas för en mer sotig look. Färgen håller sig på plats och varken kladdar eller smetas ut. Denna använder jag flitigt när det ska svidas om från arbete till fest eller ifrån arbete till en middag eller after work. En ögonpenna kan skapa så fantastiskt mycket och snabba, effektiva resultat som man oftast önskar!

Nu har jag nog fått med det som jag brukar ha med mig i handväskan. Ibland åker det med något nytt kul. Men produkterna ovan har använts flitigt och legat i både handväska, sminkväska och necessär den senare tiden. De följer med mig överallt!

Så dem kan jag verkligen rekommendera, och det är produkter som passar ALLA.

Vilka är dina favoriter och vilka produkter hänger med flitigt i din handväska?

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>