Hem / Kropp & Själ / Vikten av att äga sitt värde

Vikten av att äga sitt värde

Vi reflekterar det vi bär på i våra hjärtan till den yttre världen och det blir i sin tur vad vi erbjuder andra. För att på riktigt kunna ge någon annan och dela det du har att erbjuda börjar det med att känna oss själva och äga de gåvor vi har inom oss för att någon annan över huvudtaget ska tro på oss. Värdera oss själva och känna egenvärde är numero 1.

iwantitall

styleguide.nu

Det spelar inte till stor roll vad vi säger. Det vi verkligen tar med oss från våra möten i livet är de känslor som situationen lämnar oss med. Energier ljuger inte och vibbar talar sanning. Är personen inte allierad med vad han eller hon säger kommer vi också  känna det.

Låt inte det mentala chattret lura dig hur bra det än kan låta om känslan är en annan.

Att dela kärlek är att få. Det är att förlänga den passion och det du brinner för så att andra känner den energin och vill ha det du har. Så fort vi fokuserar på service så kommer överflöd automatiskt till oss. Fokuserar på hur vi kan tjäna andra är vi aldrig nervösa eftersom det inte handlar om oss utan istället befinner oss i en energi av hur vi kan hjälpa någon annan. Är vår intention att sälja är vi  i en energi av brist ur rädsla av att vi inte ha så att vi klarar oss. Ger vi av hjärtat blir vi automatiskt kompenserad för det, om vi värderar oss själv och vår kunskap och kan ta emot och säga tack.

Som spiritual entreprenör grundar sig allt för mig att känna passion i det jag gör. Tappar jag bort det och fokuserar på sälj, säljer jag aldrig. Det är helt enkelt inte allierat med min grundsyn utan kommer ur mitt ego. Vi vill dela vår kunskap för att vi har något som någon annan behöver och kan hjälpa dem. När vi gör det ska vi bli kompenserade. Så fungerar lagen automatiskt om du inte specifikt har svårt att ta emot och på så vis förstör för dig själv.

Sälj aldrig ut dig utan ge istället mervärde av det du har att erbjuda.  Desto mer vi ger desto mer får vi tillbaka. Rabatterar du dig själv hjälper du även den potentiella investeraren att sälja ut sig själv och sänka sitt egenvärde och hjälper dem att de hålla fast i ett trossystem av att själva inte vara värda att investera i sig själva.

Äg din sanna kraft och vet att desto mer du kan ta emot desto mer kan du ge till alla andra. När du är riktigt passionerad kommer folk till dig och vill betala för att få det du har.

Summa av Kardemumman:

Ge och dela är att få

Ta emot är essentiellt för att kunna ge mer till värden

Sälj aldrig ut dig – skapa mervärde

Känner du dig nervös fokusera alltid på service

Hoppas detta tjänar dig!

 

intuitive styling / deco / spiritual wellness coaching

För dig som är redo att kliva upp ett steg är jag super duper glad över mitt nya 3-månader paket till dig som vill investera i  din unika niche / style och skapa ett vacker hem av sann skönhet inifrån och ut, kika in mina Diamond Sessions  här.

Much Love,

Ann-Sofie Ejdelund

spiritualfashionistabyejdelund.tumblr.com

hoppas vi ses på instagram, xo  @beautyofspirit // @spiritualfashionista

 

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>