Hem / Livets goda / Veuve Clicquot Pop-up Store snart i Stockholm

Veuve Clicquot Pop-up Store snart i Stockholm

För första gången får Stockholm sin egen Veuve Clicquot Pop-Up Store med champagnebar. Under maj månad kommer ”Gula Änkan” att bubbla i Bibliotekstan, i en vårig och exklusiv Veuve Clicquot-miljö. Pop-Up Store på två plan öppnar på Mäster Samuelsgatan 5 tisdagen den 5 maj.

I butiken säljs exklusiva kvalitetsprodukter för hem och fritid så som champagneglas, kylare, weekendväskor, trädgårdsmöbler och gummistövlar i Veuve Clicquots karaktäristiska gula färg – perfekta gåvor för sommarens fester och högtider. Butikens övre plan kan bokas av privata sällskap för till exempel after work eller champagneprovningar.

– Vi ser väldigt mycket fram emot Veuve Clicquot Pop-Up Store med bar, som är ett helt unikt koncept för Veuve Clicquot. Det finns möjlighet att prova hela vårt sortiment. Jag hoppas på både
spontana som inbokade glada möten i champagnens tecken, vilket den butiksytan ger bra möjlighet till. Vår förhoppning är att även ha en liten uteservering på trottoaren, säger Jennifer Bonde, Brand Manager Veuve Clicquot.

Den 5 maj öppnar Veuve Clicquot Pop-Up Store med bar upp för alla champagneälskare. Lokalen, som ligger bredvid Wienercaféet, blir under maj månad en bubblande färgexplosion.

Veuve Clicquot Pop-Up Store, Mäster Samuelsgatan 5, Stockholm.

Öppettider från den 5 maj – 27 maj 2015:

Tisdag – fredag 11:00 till 20:00
Lördag 11:00 till 18:00
Söndag 12:00 till 16:00

Ambassadör Vin

Sommelier och chefredaktör på Vinsider, bilaga som går ut med SvD. Önskar du ibland att du hade lite bättre koll på viner? För den som inte har en sommelier-kompis att ringa om råd till helgens vininköp kan ni nu inspireras av Emmas inlägg varje fredag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>