Hem / Kropp & Själ / Varför det är essentiellt att se gåvan i smärtan

Varför det är essentiellt att se gåvan i smärtan

 

victoriasecret

foto källa: Victoria Secret Modell / Pinterest

Smärta är till för att göra oss medvetna och inte för att göra oss ledsna. Ur smärta och mörker öppnas det alltid upp för en stor möjlighet till en transformation till något bättre. När vi skjuter det vi inte vill ha ifrån oss och förnekar eller skyller på andra eldar vi på dess kraft. Så fort vi erkänner situationer för vad den är och istället vågar känna det som kommer upp förlorar den makten över oss.

Att sopa saker och ting under mattan är det sista vi kan göra om vi vill komma framåt. Känn, var ledsen och låt känslorna rinna genom dig utan att döma dig själv eller andra.

När vi helt plötsligt står där och undrar hur det kunde bli som det har blivit är det naturlig att känna motstånd och sårade känslor när andra, eller vi själva har svikit oss. Men i sanningen hur illa andra än har behandlat oss hade vi aldrig hamnat där om vi varit alerta och stått ikontakt med vårt sanna värde. Det finns alltid en högre meningar att lära i situationen och allt och alla är en gåva i våra liv på ett eller annat sätt.

Smärta är till för att göra oss medvetna och inte för att göra oss ledsna.

Som barn lär vi oss en massa saker och tar över andras rädslor som fakta.  Vår utmaning som vuxna är att hitta tillbaka till sanningen av kärlek och sluta återupprepa de trauman som  vi upplevt som barn och inse att vi längre inte är något offer inför vår uppväxt och istället har en egen vilja att välja en bättre väg en den vi är lärda.

Sorgen är till för att väcka oss och göra oss medveten om vår verkliga makt och inre styrka. Medvetenhetens ljus öppnar upp för en stor brytpunkt och en fantastisk transformation för den som vill medan vissa väljer att fastna i sorg och vara bittra ”för alltid”. Reflektionen vi får tillbaka av den yttre värden stödjs alltid upp av våra inre trossystem vare sig det är medvetet eller omedvetet. Därför är det också mäktigt med att vara modig och våga se sanningen och genom självinsikt öppna porten till hjärtat så att vi kan hela det som inte gagnar oss och istället välja ett bättre perspektiv som kommer skifta det vi upplever.

Det är essentiellt att erkänna mörkret för att kunna äga sin story. När vi äger den har vi också makten att släppa den och istället skapa en kreation som vi älskar.

Förlåtelse processen är A och O för att komma vidare och det är heller inget du kan göra med ditt ego utan att du får lämna över det till något mycket större än dig själv. Intentionen kommer sätta energin i rörelse åt det hållet och när vi ser vår egen del och den större lärdomen i situationen, ser vi kärleken bakom och healing och förlåtelsen sker automatiskt.

Kom ihåg att du är en själ i en mänsklig upplevelse och inte tvärt om. Vi är här för att växa, förlåta och hitta vår väg tillbaka till kärleken ur olika utmaningar.
Kanske din väg handlar om att tro på dig själv, lära dig förlåta eller visa mer medkänsla. Du kanske ständigt blir testad till att lära dig känna tillit? Allt vi har i våra liv har vi skapat med våra tankar och känslor som styrt hur vi agerat och vad vi har attraherat. Det är precis som att de utmanande situationerna är en stor kärleksförklaring från universum som vill visa dig det du inte vill ha och ger dig möjligheten att när som skifta perspektiv som istället  stödjer ett liv av expansion, kärlek och överflöd och det du verkligen är värd.

För att vända mörkret till en sann positiv transformation behöver du:

Vara Modig
Våga se Sanningen
Äga din story utan att döma
(var inte så hård med dig själv och andra)
Släppa Taget
Vara villig att förlåta om du ska kunna nå sann framgång och bli fri

Love / Ann-Sofie

följ mig på spiritual fashionista & instagram

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>