Hem / Nyheter / Välj rätt skrivbord

Välj rätt skrivbord

Har du en kvadrat eller två till övers där du gärna vill ha en arbetsyta i hemmet? Då finns det förstås en uppsjö av skrivbord att välja mellan. Vi kan förstås gå spannet från en pompös möbel i form av en sekretär till att det endast består av en skiva fäst i väggen. Inget är sämre än det andra utan det är helt upp till dig att bestämma hur du vill ha det. 

Fundera först ut hur du skulle vilja ha det. Är det förvaringen som är viktigast eller är det en stor arbetsyta? Ska det ta så få kvadratcentimeter som möjligt eller finns det gott om yta i rummet? Ibland är skrivbordet en trevlig möbel som huserar annat än det den egentligen är avsedd för och ibland är den flitigt använd. Det finns alltså många syften och viktigast är ju att hitta det som fungerar för dig.

Skärmavbild 2015-04-06 kl. 23.31.22Skärmavbild 2015-04-06 kl. 23.12.35Skärmavbild 2015-04-06 kl. 23.11.20Skärmavbild 2015-04-06 kl. 23.28.25Skärmavbild 2015-04-06 kl. 23.14.43

En av de mest varierade möblerna genom tiderna måste vara denna och prisklasserna går från nästan ingenting till tiotusentals kronor. Du behöver heller inte alltid utgå från resten av stilen du har i hemmet utan tänk på att det ofta kan vara ett kul sätt att bryta av och skapa en mer intressant atmosfär när man gör något avvikande. Exempelvis med ett gammalt bord och en modern stol eller modernt bord och en lampa i äldre stil. Här tycker jag att man ska våga ta ut svängarna lite. Om inte med själva möblerna så i alla fall med tillhörande detaljer. Bara som tips!

Ambassadör Inredning

Inredare med brinnande intresse för inredning. Bita ser detaljerna som andra missar och har ett slipat sinne för nya trender som även håller måttet för hållbarhet. Innan du gör några större förändringar skulle jag råda dig att ögna igenom Bitas inlägg på Stureplansguiden.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>