Hem / Nyheter / Snygga ögonbryn nu!

Snygga ögonbryn nu!

Aldrig förr har vi lagt så mycket fokus på våra ögonbryn!

Förut noppade vi brynen var och varannan dag och ett missat strå var nästintill katastrof. Idag får brynen gärna vara lite buskiga. De ska vara naturliga men välvårdade.

Tyvärr har väldigt få utav oss fått naturliga, fylliga och välformade bryn. Så som tur är har det tagits fram väldigt bra produkter lagom tills det för ett tag sen blev en sån enorm hype kring ögonbryn! Och tipsen för hur du får de perfekta brynen är många.

Ett utav mina 2 favoritmärken när det kommer till ögonbrynsprodukter är ”Anastasia of Beverly Hills”.

anastasiaofbeverlyhills

Anastasia Soare är grundaren till ”Anastasia of Beverly Hills” och är internationellt känd som ”the eyebrow guru” eller som bl a Oprah Winfrey refererar till ”the queen of eyebrows”, hon njuter en ikonaktig status bland Hollywoods elit av superstjärnor.

Hemligheten bakom de snyggaste brynen är rätt produkter och rätt teknik.

1. För dig som vill få fylligare bryn så finns det brynserum som fungerar precis likadant som ett fransserum.

1anastasiaofbeverluhillsbrowenchangingserum

Anastasia of Beverly Hills ”Brow Enchanging Serum”, 450:- finns att köpa på www.kicks.se

Det här är ett serum för friskare och fylligare ögonbryn.  Med regelbunden användning två gånger dagligen uppnås fylligare, längre bryn och samtidigt ett mer ungdomligt utseende på ögonbrynen.

2. Fake it!

Många utav de brynen du beundrar är förmodligen inte så välformade och fylliga egentligen. Det ligger bra produkter och rätt teknik bakom de absolut snyggaste brynen. Och det är därför du inte ens har tänkt tanken att de kan vara skapade med make up och inte är naturliga.

Jag brukar börja med en bra bryngel. Många tror att man först målar brynen och sedan fixerar dem med gelen. Men gelen ska användas först för att få alla brynen på plats! Det finns billigare alternativ på HM, men det är som alltid, man får det man betalar för. Den gelen sitter inte lika länge och lika bra. Eftersom jag målar mina bryn varje dag så har jag valt att investera i lite dyrare men riktigt bra produkter!

anastasiabrowgel

Som bryngel använder jag Anastasia Of Beverly Hills ”Brow Gel”, 219:- på www.kicks.se

Anastasias Brow Gel är perfekt till att säkra den rätta formen på ögonbrynen hela dagen.
En gel med botanisk hårbalsam och essentiella oljor. Får dina bryn att ligga som de skall, länge.

Jag gillar att jobba med ögonbrynspenna för att skapa just den formen jag vill ha. Min absoluta favorit är ifrån YOUNGBLOOD.

youngblood Brow Artiste sculptingpen

YOUNGBLOOD ”Brow Artiste Sculpting Pencil”, 325:- på www.bestofhairandbeauty.se

En fantastisk ögonbrynspenna som hjälper dig att kunna skapa vackra, välformade ögonbryn! Den infällbara, fina spetsen hjälper dig att kunna fylla i dina bryn, och borsten på andra sidan av pennan hjälper till att borsta stråna – för vackra, välformade ögonbryn med en naturlig look! Pennan är trekantig och är både bred och smal i spetsen, vilket gör det lätt att få tunna fina linjer, och även till att fylla i större ytor om man har lite glesare bryn.

Jag har tidigare älskat Anastasia Of Beverly Hills ”Dipbrow Pomade” men nu har jag hittat en ny motsvarande favorit! ”Gelux Eyebrow” ifrån CAILYN. Denna produkt vann även i sin kategori i årets Swedish Beauty & Cosmetics Awards!

CAILYN-e1429018943334

CAILYN ”Gelux Eyebrow”, 279:- på www.bestofhairandbeauty.se

Gelux har blivit en smärre succe i USA så jag tror att den kommer att göra precis lika stor succé här! Den är vattenfast, har inbyggd brynpensel och sist men inte minst många riktigt bra nyanser att välja på- även för dig med ljusa ögonbryn! Jag älskar den! Så enkel att jobba med och den sitter som berget!

För dig som gillar att arbeta med olika skuggor. Man säger i regel att brynet ska vara ljusare in mot näsan och mörkare längre ut på vingarna. Gör man brynen för mörka i början så finns det en risk att man får får ett ”argt” utseende.

Min favorit är ifrån YOUNGBLOOD.

YOUNGBLOOD BROW ARTISTE KIT

YOUNGBLOOD ”Brow Artiste Kit”, 520:- på www.bestofhairandbeauty.se

Definiera och fyll ut dina bryn med detta kit. I detta kit finns tre ögonbrynsskuggor, som du kan mixa och matcha för att passa just din nyans, tillsammans med en brynborste och en pincett för att du enkelt ska kunna skapa vackra, definierade ögonbryn.

För dig som är nöjd med mängden bryn men har svårt att få till formen så finns det stenciler att köpa som hjälper dig att få just den formen du önskar!

anastasiastencils

Anastasia of Beverly Hills ”Stencils”, 215:- på www.kicks.se

Set med 5 olika typer av unika stenciler som passar till alla ansikts- och ögonbrynsformer.

En pincett är självklart ett måste! Investera i en bra pincett, det finns inget värre än en halvbra eller dålig pincett när man vill nå de där små tunna håren som är svåra att komma åt.

anastasiaofbeverlyhillspincett

 

Anastasia of Beverly Hills ”Tweezer”, 250:- på www.kicks.se

Specialdesignad pincett med avsmalnande spetsar och vassa kanter som fångar även de minsta och finaste håren. Tillverkad av högsta kvalitetstål som håller i många år.

När jag är nöjd med maken av mina bryn brukar jag avsluta med lite bryngel. Gå inte för djupt in med borsten. Bara borsta på lite lätt med gel så sitter de som berget under hela dagen!

Vilka är då de snyggaste brynen? Smaken är som baken. Viktigast är att hitta brynen som passar just dig! Det finns mycket inspiration att hitta på nätet. Och för dig som känner dig tveksam, besök en skönhetsdisk och be dem hjälpa dig att hitta den formen som passar dig!

 

Fotnot: Omslagsbilden är lånad ifrån Pinterest

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>