Hem / Nyheter / Sista minuten tips som räddar ditt hår i påsk!

Sista minuten tips som räddar ditt hår i påsk!

I tisdags tipsade jag om hud och makeup produkter med snabb effekt och direkt resultat.

Nu tänkte jag ge er några sista minuten tips när det kommer till era hår.

Många har nog våndats lite över att ta av sig mössan och visa att håret inte är i lika gott skick som innan vi började sätta på oss mössorna i oktober. Förmodligen kan håret vara lite torrt och frissigt. Utväxten är kanske bredare än vanligt, färgen är dassig och topparna har inte klippts på ett tag. Alla frisörer är fullbokade och så är det påsk och man ska iväg på diverse tillställningar. Vad gör man med håret?

1. En riktigt bra inpackning. Ha i generöst med hårmasken i håret och låt den sitta lite längre än verkningstid. Om du har tid, sov gärna med inpackningen i håret. Se till att täcka topparna ordentligt.

macadamia-natural-oil-deep-repair-masque-16-9-oz-350x350

 

Min absoluta favorit är Macadamia Natural Oil ”Deep Repair Masque” 250 ml, 249:-

En magisk produkt som tar sig an den mest slitna kvalitén och omvandlar den till ett nytt friskt och återfuktat hår!

2. Är färgen urtvättad och dassig, köp en färginpackning för att fräscha upp den! Det får håret att se nästintill nyfärgat ut och du får en ny fräsch lyster i håret. Hårets kvalité förbättras också eftersom den även är en inpackning. Så här har du verkligen allt i ett!

1003-142-0300

Jag rekommenderar Maria Nilas ”Colour Refresh” 300 ml, 249:-

Färginpackningen finns i 13 färger. Om du känner dig osäker kring vilken färg du ska ha, be din frisör om hjälp. Schamponera håret och torka med handduk. Applicera färgen jämnt genom håret och låt inpackningen verka mellan 3-10 minuter beroende på önskad intensitet. Var noga med att använda handskar. Skölj och avsluta med ett balsam. Färgen stannar i ditt hår under ca 4-10 tvättar. En ”måste ha hemma” produkt för dig med färgat hår!

3. Om du har en väldigt tydlig utväxt så har det kommit en helt fantastisk produkt ifrån Color WOW, ”Root Cover Up” 2g, 299:-

 

2278087

Detta professionella mineralpuder är formulerat för att hjälpa till att tillfälligt täcka utväxten utan att kännas kladdig eller oljig. Du arbetar in pudret på utväxten med borsten. Det är som magi, riktigt häftigt när man ser resultatet. Vill du ha en ombre effekt så är denna en perfekt produkt för det! Colorwow har blivit en succé världen över och är många superstylisters stora favorit. Den är självklart vattenresistent och släpper ingen färg. Pudret fäster på håret och håller fram till nästa schamponering. Colorwow finns i 5 färger. (Platina, blond, ljusbrun, mellanrum och mörkbrun).

4. När du har stylat håret, glöm inte att lägga lite extra fokus på topparna om de är slitna. Jag rekommenderar ett serum eller olja som du drar in längs ner i topparna. Min favorit är ”Argan Moisturizing Elixir” ifrån BALMAIN 100 ml, 299:-

bottle3

Detta är ett rent organisk serum som ger ditt hår en ung frisk känsla och utseende, en omedelbar boost för att ge ditt hår ett friskt utseende! Den kan användas i både torrt och fuktigt hår.

Jag hoppas dessa tips kan hjälpa dig att rädda håret inför påskens festligheter. Dessa är i min mening de absolut bästa produkterna på marknaden och så pass effektiva att du ser resultat direkt!

Jag önskar er alla en trevlig påsk och på tisdag kommer lite spännande nyheter på skönhetsfronten. Så don´t miss!

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>