Hem / Nyheter / Sista minuten skönhetstips inför påsken!

Sista minuten skönhetstips inför påsken!

Många är ute i sista minuten med att hitta produkter som fräschar upp inför påskhelgen. Man har jobbat in i det sista och har även jobbat mer än vanligt inför påskledigheten. Det har inte funnits tid över för att ta hand om sig själv. Så nu vi vill ha snabba och effektiva resultat, dvs mirakelprodukter!

Finns de? Ja det gör de, och de gör det med råge! Du kommer att bli imponerad och förmodligen beroende.

GLAMGLOW togs ursprungligen fram för professionellt bruk bakom kulisserna i Hollywood men blev snabbt omtalade för de snabbverkande och innovativa mirakelprodukterna. Och sedan de blev tillgängliga för kunder världen över 2011 så har historien varit en enorm framgångsaga och produkterna har hyllats världen över.

Och just nu behöver vi GLAM GLOWS produkter mer än någonsin! De ger direkt resultat och innehåller ingredienser som får vår hy att förvandlas från trött vinterhy till strålande och vårfräsch hy. Mörka ringar, påsar under ögonen och djupa torra veck kommer också att trollas bort mirakulöst.

Så nu ska jag ge er en guide i hur ni får en snabb ”total make over” i ansiktet!

1. POWERMUD dubbelrengöring

 

glamglow_powermud_jar

Denna är en  dubbelrengörande behandling och är en lera-till-olja-behandling som med sin lena konsistens effektivt tar bort makeuprester, orenheter och smuts samtidigt som den lämnar kvar vårdande mineraler och fettsyror. Applicera ett tunt lager. Låt verka i 5-10 minuter, skölj sedan med vatten och massera till en rengörande oljebehandling.

2. YOUTHMUD exfolierande behandling

8319015

Youthmud är en aktiverande, exfolierande och uppstramande lermask som ger en otrolig lyster upp till 3 dagar! Applicera ett tunt lager på rengjort ansikte. En kittlande, åtstramande effekt kan förekomma i upp till tio minuter efter applicering. Avlägsna ansiktsmasken med vatten i cirkulära rörelser för att exfoliera.

3. SUPERMUD Clearing Treatment

GLAMGLOW_SUPER_MUD_Clearing_Treatment_34g_1393931571

Denna produkt kapslar in överflödig talg, smuts och bakterier och suger ut allt gift och orenheter som finns i vår hy. Applicera ett tunt lager på rengjort ansikte. Låt verka i 5-20 minuter. Massera av med ljummet vatten.

4. BRIGHTMUD Ögonbehandling

Glam-Glow-BrightMud-Eye-Treatment

Denna produkt är en ögonmask som ger dina ögon en uppiggande behandling, på bara 3 minuter! Brightmud fungerar runt hela området kring ögonen, både under och på ögongloben. Den hjälper till att minska svullnad, mörka ringar och fina linjer. Stäng ögat och dutta på ett jämnt lager under ögat och/eller på ögongloben. Låt verka 3 minuter, torka sedan bort med en mjuk, torr servett. Den behöver inte sköljas av med vatten.

5.THIRSTYMUD Fuktgivande behandling

6356684_orig

Denna produkt är en super boostande fuktbehandling som innehåller 3 olika återfuktande teknologier som återfuktar på kort sikt, medellång sikt och lång sikt. Den fyller huden med en fantastisk formula (hyaluronsyra, linolsyra, rå honung, ingefära, kokos och olivblad) som ger en otrolig lyster. Applicera ett jämt lager på rengjord hud. Låt verka i 10-20  minuter. Torka av och massera in eventuellt överskott i huden. Behöver ej sköljas av med vatten.

När du har gjort dessa behandlingar så kommer du att uppleva ett helt fantastiskt och magiskt resultat! Jag har aldrig sett min hud ha sån lyster eller känts så frisk, ungdomlig, len och mjuk förut! Har du inte råd med alla så tycker jag att du ska börja med att testa Youthmud, det var deras första produkt och den ger omedelbart och synbart resultat!

Något som jag också känner avsaknad av är den där snygga lätt solkyssta looken på våren. Den får också oss att se lite piggare och fräschare ut. Jag tipsade om bra brun utan sol produkter i mitt tidigare inlägg om du vill hitta en bra produkt som ger snabbt resultat. Om du tycker att det är omständigt och svårt med ”brun utan sol” produkter så rekommenderar jag verkligen att gå på salong och få hjälp med en ”spraytan” behandling.

10041178_s

En Spraytan behandling tar bara på ett par minuter och den som sprayar dig är professionellt utbildad och gör att du får ett jämnt snyggt resultat. Du kan även välja vilken typ av bränna du vill ha tex svensk sommar, Gran Canaria eller Thailand. Mitt tips är att välja den svagare nu till våren för att sedan växla upp till en mörkare när det börjar närma sig sommar. Denna metod är väldigt populär idag och många kändisar spraytannar sig flitigt. Modeller och mannekänger sprayas innan visningar och detta är den absolut snabbaste vägen till en snygg och säker solbränna!

Många salonger har spraytanning behandling på menyn, så kolla med din salong eller gå till någon känd salong. Priset brukar variera mellan 349-599:- för helkropp.

Nu har vi verkligen fått färg och lyster i våra ansikten! Time to shine! Svep bara på med lite rouge, lägg lite mascara och lägg ett mjukgörande läppglans på läpparna.

Min favorit när det kommer till läppglans är Peter Thomas Roth ”Un-Wrinkle Lip Treatment”.

largeview_PeterThomasRoth-Un-Wrinkle-Lip-127-1114_1

En anti-aging produkt för läpparna som fyller linjer och ger intensiv fukt.

Och favoritmascaran? Lägg den på minnet! Dream Weave & co ”Lash Extension Mascara” med fransnäring i!

4590107813

 

 

Den ger fantastisk volym, förlänger fransarna och gör dem tätare. En riktig ”wow”produkt!

På torsdag fortsätter jag min påskspecial med sista minuten tips när det kommer till ditt hår! Så håll utkik!

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>