Hem / Nyheter / Räddningen för torra läppar!

Räddningen för torra läppar!

Nu när det är så mycket väder och temperaturväxlingar så har mina läppar en förmåga att bli ännu torrare och fnasigare. Och jag verkar inte vara ensam om detta. Jag har testat det mesta i jakten på den perfekta produkten för torra läppar och jag fann ett par produkter som jag verkligen vill tipsa om!

 

försvaretsläppsalva

1. Ett budgetval av läppsalva som är så mycket bättre än vad den kostar är Apotekets ”FÖRSVARETS LÄPPSALVA”.

Det är en läppsalva framtagen för att mjuka upp torra och nariga läppar. En universalprodukt som också kan användas på andra torra utsatta partier. Och inte nog med att den mjukgör och återfuktar de mest torraste läpparna så är den dessutom nominerad i årets upplaga av Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Riktigt bra betyg med tanke på vilka stora varumärken som står som konkurrenter. Produkten började säljas på Apotek på 1740-talet och har nu äntligen fått en ny förpackning! Men fortfarande samma innehåll och samma ljuvliga vaniljdoft! En produkt, med tanke på sin ålder, som är här för att stanna!

Pris? Ynka 39:- för 15 ml.

peterthomasrothlipbalm

2. En utav mina absoluta favoriter är Peter Thomas Roth ”Pink Bombshell Lip Balm”, 195:-

Ett lyxigt, stärkande dagligt läppbalm som ger läpparna både en fin glans och fukt. Den ger även läpparna en naturlig rosig ton som får dina läppar att se friska och fräscha ut. Det här är en produkt som verkligen skapar mjuka och kyssvänliga läppar. Som det står på burken ”lips to die for”.

clarinsnaturallipperfector

3. En storfavorit! Clarins ”Natural Lip Perfector”, 195:-

Denna produkt har nog legat i var och varannan kvinnas handväska de senaste åren! Det är ett fantastiskt vårdande läppglans som förstärker läpparnas naturliga färg och gör dem jämnare och fylligare med en oemotståndlig doft av vanilj och kola. Ger en långvarig komfort och skyddar läpparna från fria radikaler och yttre aggressiv påfrestning så som kyla, vind, värme. Jag älskar verkligen dessa och har dem i flera färger både hemma och i handväskan!

 

largeview_PeterThomasRoth-Un-Wrinkle-Lip-127-1114_1

4. Peter Thomas Roth ” Un-Wrinkle Lip Treatment”, 295:-

En anti-aging produkt för läpparna som fyller linjer och ger intensiv fukt. Produkten består av 24% neuropeptider & peptider och
utöver det innehåller den även en ingrediens som heter MAXI-LIP. Läpparna blir fylligare, jämnare och får en mer ungdomlig look. Denna produkt är perfekt för dig som har eller har börjat få rynkor kring och på läpparna. Den fyller verkligen ut och skapar ett ungdomligt och fylligt intryck. Jag har precis börjat testa denna och jag älskar den! Mina läppar som är torra, fnasiga och har fått sig lite rynkor gifter sig fantastiskt med denna produkt!

Precis som med din hud så fäster produkten bättre om du har peelat den innan. Så efter att du har duschat, ta en torr frotté handduk och peela försiktigt läpparna med den. Det finns läpp-peeling att köpa, men en frottéhandduk ger precis lika bra resultat, om inte ännu bättre!

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>