Hem / Nyheter / Nya värmeverktyg som lanseras nu i april!

Nya värmeverktyg som lanseras nu i april!

Nya värmeverktyg i ny snygg design är på intågande på marknaden! Och det har aldrig känts mer lägligt!

Precis som man vill fylla på med nytt och fräscht i vårgarderoben så känner jag precis detsamma med makeup, skönhets och hårprodukter.

1. Nu lanserar ghd Opal styler – en styler i skimrande pärlemor!

ghd_V_opal_styler

Denna ghd V opal styler, med rundade och släta plattor, är fantastisk till att styla både festfina lockar eller ge ett perfekt slätt hår – för alla hårtyper och hårlängder. Den ger varje stil en lyxig look med en ”wow” effekt!

”Universal voltage” säkrar att ghd V opal styler ger dig samma unika styling oavsett var i världen du befinner dig. Denna styler är ett utmärkt val för den resande som vill ha en perfekt look oavsett var de är.

Denna finns att köpa hos frisör för ca 1.899:- från och med i mitten på april. Så håll utkik och var ute i god tid, dessa brukar sälja slut snabbt!

2. Remington lanserar den automatiska locktången- Curl Revolution!

 

remingtoncurlrevolution

Locktången Remington Curl Revolution roterar automatiskt och kräver inga som helst förkunskaper för att uppnå den ultimata stylingen. Med endast ett knapptryck skapar locktången snabbt och enkelt vackra och mjuka lockar för alla hårlängder, utan att skapa tovor eller trassel. Med Remington Curl Revolutions Instant Curl-teknik glider håret automatiskt igenom de värmeskyddande plattorna och gör på så sätt allt jobb åt dig. Genom att placera håret mellan plattorna och trycka uppåt eller neråt på den ringformade aktiveringsknappen roterar locktången och skapar automatiskt mjuka och naturliga lockar.

̶   Det är verkligen jättekul och spännande att kunna erbjuda ett hårstylingverktyg som vi vet kan hjälpa till att förenkla skönhetsrutinen för många, speciellt då man vill att håret ska ha det lilla extra även i vardagen. Vi tror att Remington Curl Revolution kommer ge många helt nya möjligheter att uppnå drömlooken, säger Christine Silfversparre, Trade Marketing Manager på Remington Sverige.

Remington Curl Revolution finns i butik från och med mitten på april och priset, 799:-

Curl Revolutions design i mjukrosa ton är helt i linje med de senaste trenderna, med inspiration från catwalks inför våren/sommaren 2015, där designers som Prada, Versace och Vivienne Westwood alla presenterade naturliga, hudtonsfärgade kollektioner.

Just nu testar jag båda dessa, så jag kommer att ge er en närmre recension i kommande inlägg.

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>