Hem / Pressmeddelande / Minnesmästare lär ut ”Biohacking” på Stureplansguiden

Minnesmästare lär ut ”Biohacking” på Stureplansguiden

Den trefaldigt utnämnde svenske minnesmästaren Mattias Ribbing expanderar segmentet vetenskap på Stureplansguiden. På Stureplansguiden samlas passionerade själar som sprider sin expertis inom alltifrån skönhet, livets goda och shopping till kropp och själ och modern vetenskap som ger våra läsare något att reflektera över. Varje söndag publicerar Mattias sin videopod på Stureplansguiden där han lär ut Biohacking.

Vad är nu tanken med detta? Stureplansguidens grundare Charlotte Hult svarar;

 

– Mattias Ribbing kommer definitivt att ge våra läsare många handfasta tips och verktyg för att på ett effektivt sätt maxa sin hjärnkapacitet genom s k Biohacking. Jag hoppas att många tar sig tiden att ta till sig denna kunskap, det kommer då jag att göra.

 

Mattias Ribbing är författare, föreläsare och trefaldig svensk mästare i minne. Han är även officiellt utsedd till ”International Grand Master of Memory”. Men är han född med denna förmåga att memorera? Har han någon diagnos?

 

– Ingen diagnos än vad jag vet och absolut inte medfött. Det var frustrationen som lärare av att informationen inte fastnade som fick mig att börja träna upp minnet på allvar. Jag brinner för inlärning, men alla som vill kan lära sig dessa tekniker.

 

Ni hittar Mattias inlägg på Stureplansguiden här; http://www.stureplansguiden.se/author/mattiasribbing/

 

 

Mattias har skrivit böckerna ”Vägen till mästarminne” (Forum, 2011) och ”Vägen till maxade betyg” (Forum, 2013) som gemensamt sålt i över 33.000 exemplar. På anrika Harvard Business School i Boston föreläste han nyligen om hur studenterna kan maximera sina mentala förmågor.

 

Stureplansguiden är ett digitalt magasin och vänder sig till personer som bor eller verkar kring Stureplan. Med sina ambassadörer uppdaterar de inom olika områden av intresse för den lokala läsaren. Gemensamt för samtliga ambassadörer är deras sinne för service och kvalitet, samt passion som drivkraft. Stureplansguiden grundades i juni 2013 och ägs av Hult Solution AB och 61 Degrees North.

 

 

Kontaktperson:

Charlotte Hult, VD och medgrundare

charlotte@stureplansguiden.se, 070- 433 46 07

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>