Hem / Nyheter / Favoritprodukterna som skapar volym!

Favoritprodukterna som skapar volym!

Eftersom jag bjöd på mina skönhetsfavoriter i tisdags så tänkte jag också dela med mig utav mina hårfavoriter som jag använder dagligen.

Jag har väldigt platt hår, mina hårstrån är tunna,fina och helt spikraka. Och på hjässan är jag platt och där finns verkligen ingen volym!  Blir lika förvånad varje morgon när jag vaknar. Inte ens lite rufs, det är som om jag har sovit med en mössa på huvudet. Så mitt största problem är volym och framför allt volym redan ifrån hårbotten. Och som ni säkert förstår med detta platta huvud och tunna,fina, raka hårstrån så använder jag väldigt sällan plattång.

De produkter jag använder som rutin är:

1. Ett bra värmeskydd!

ghdheatprotectspray

ghd ”Heat Protect Spray” 120 ml, 229:- på www.bestofhairandbeauty.se

Ett lätt spray med värmeskydd som hjälper dig att maximera din värmestyling så att det sliter så lite som möjligt på håret när du använder plattång, locktång eller hårfön. Den passar alla hårtyper och får håret att både se och kännas mjukare.

2. Salt Spray!

balmainsaltspray

BALMAIN ”Texturizing Salt Spray” 200 ml, 249:- på www.bestofhairandbeauty.se

Nominerad som årets stylingprodukt 2015!

Volymgivande saltspray som ger en skön after beach känsla och massor av volym textur!

3. Värmeverktyg som kan skapa volym!

bjornaxenslimvolumaster

Björn Axén ”Slim Volumaster”, 695:-, finns att köpa på www.bjornaxen.se

Min absolut bästa vän! Med Volumaster arbetar du igenom håret sektionsvis. Det är håret 4-5 cm närmast hårbotten som skall klämmas åt. Extra hållbarhet, effekt och snyggast resultat får du genom att tupera håret innan det formas med Volumastern.

4.  Tuperingsborste!

ghdnarrowdressingbrush

ghd ”narrow dressing brush”, 199:- på www.bestofhairandbeauty.se

Denna borste är enkel att tupera med och ger minimalt slitage! Borsten är skapad för tupering och är det perfekta verktyget för att skapa volym vid hårbotten. Det spetsiga handtaget gör det lättare att dela in håret.

5. Stylingpuder!

Marianilapowerpowder

MARIA NILA ”Power Powder” 50 ml, 159:- på www.bestofhairandbeauty.se

Ett volymgivande puder som ger ett matt resultat. Jag föredrar och älskar att arbeta med pip. Pipen gör att du kommer in ordentligt i tuperingen och du undviker att få pudret i hela håret och hårbotten. Ett stort plus för att den är lätt att tvätta ur håret och inte lämnar några rester efter sig!

6. Finishing Spray!

balmain_hair_session_spray_strong_at_beautymart

BALMAIN ”Session Spray Strong” 249:- på www.bestofhairandbeauty.se

Efter att ha kämpat med att få upp volymen så är det ett måste att avsluta med ett bra finishing spray. Ett hårspray som inte tynger ner och inte blir för hårt. Tänk dessutom på att spraya en ganska bra bit ifrån så att sprayet bara faller lätt på håret. Jag älskar BALMAIN Session Spray! Och som finishingspray använder jag den i ”strong”.

7. FRÄSCH DOFT!

balmainsilkperfumehair

BALMAIN ”Silk Perfume”, 249:- på www.bestofhairandbeauty.se

Årets vinnare på Swedish Beauty& Cosmetics Awards 2015! Hårparfym känns väldigt nytt för mig men numer som ett måste. Den är med i den dagliga rutinen och jag har nu vant mig att få bära denna fantastiska doft! Älskar den! Och håret blir lent och lite lätt glansigt. Allt som du behöver för att avsluta en komplett styling!

Dessa produkter använder jag i stort sett dagligen och klarar mig inte utan någon utav dem.

Never change a winning concept 🙂

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>