Hem / Kropp & Själ / Andligt uppvaknande betyder personligt ansvar

Andligt uppvaknande betyder personligt ansvar

Hej finingar,

Har du vaknat upp till en ny väg av att se saker ur nya positiva perspektiv sätt men känner att vänner, situationer börjar falla av och att det som förut passade dig inte längre är av intresse?

Att göra ett andligt uppvaknande är inte alltid en dans på rosor. Det är också därför många är rädda för att erkänna sanningen för sig själva och gå den vägen. Ett andligt uppvaknande innebär att alla runt omkring dig inte kommer hänga med och vissa kommer falla av på tåget. Kanske inte för alltid men för en stund innan era vägar korsas igen. När du höjer din vibration kommer de runt omkring dig som förut matchat dig kanske inte längre varar på samma frekvens. Har du kommit till den insikten av att det måste finnas något bättre kan du aldrig backa och stänga den dörren igen. Hur den vägen än må se ut vet du nu i djupet av ditt hjärta att den är värd varje steg i slutändan. För vad är alternativet?

Målet är kärlek och desto mer vi städar ur desto lättare hittar vi tillbaka dit när vi väljer vägar av rädsla. Desto mindre kommer vi välja att finna oss i något annat än en väg av kärlek och högsta goda. Det handlar om självrespekt.

Du är nu på din nya spännande resa och har medvetet börjat transformera negativa perspektiv tillbaka till kärlek men känner helt plötsligt att dina gamla vänner eller familj kan inte stötta dig och vara glad för din skull?  “Du mår ju så bra”.

Här behöver du utan att gå igång på deras rädslor stå i ditt ljus. Det som händer är att du tvingar dem med ditt ljus att själva se på sina mörka sidor vilket inte alla är bekväma med. Vissa kanske till och med gör ett försök att trycka ner dig i en tro om att må bättre själva istället för att se på sin egen smärta. Vi är bekväma och gillar det vi vet men är rädda för det okända oavsett om det leder till något bättre tills vi väljer att skifta perspektiv som i sin tur skiftar vår värld.

Helt plötsligt befinner du dig på ett ställe av att känna dig otroligt ensam. Här kan du bespara mycket energi av att veta att du inte behöver få någon att förstå utan du kommer påverka människor till att utvecklas av din rena närvaro. 

Att vilja att alla ska förstå ”ditt nya jag” föder endast frustration och negativa känslor.

Var lugn i den processen som är. Den är helt naturligt. Det är inget rätt eller fel. Du behöver respektera dig själv och följa ditt naturliga flöde utan att döma och försöka att klamra dig kvar vid de som du inte längre mår bra av.

Ju mer vi öppnar upp för ett spirituellt mind-set och rensar bort våra rädslor desto känsligare blir vi inför negativitet.

Det kommer helt enkelt inte att fungera att umgås med människor som inte är stöttande. Det är inget som någon gör av ondo utan liksom du befinner de sig där de är just nu. Alla gör så gott dem kan, men du behöver ta ansvar för dig och din energi. Ju mer du höjer dig och expanderar ditt medvetande desto mer kommer du ur ett större perspektiv hjälpa alla andra på denna jord att skifta till en mer positiv energi.

Det sker just nu ett världsligt uppvaknande och en spirituell revolution och sanningen är att vi inte har tid att spela små för att vi ska kunna skifta i denna kritiska situation som världen befinner sig i. Du är en del i helheten och du kan välja om du vill lyfta eller tynga ner din omgivning.

Om du pendlar mellan ditt gamla liv och ditt nya är tiden att släppa offerkoftan och välja att kliva upp ett steg nu.

Det är mer viktigt än någonsin att ta hand om sig så att vi kan stå starka och stadiga inför vårt samhälles hårda energier och de utmaningar vår värld står inför.

Det här innebär ett enormt personligt ansvar. Att stå i integritet och varsamt välja. Att inte säga ja till andra om du känner nej. Att veta att det handlar inte om dig och mig utan om vilken värld vi vill leva i.

Det som händer och som kan hjälpa dig på din väg:

  1. Tålamod – allt är som det ska. Attraktionslagen tillgodoser oss med allt vi behöver där vi befinner oss här och nu. När vi har “växt ur en kostym” behöver vi släppa taget om den för att ge utrymme för nya mer positiva erfarenheter och situationer. Det som inte längre är allierat med dig kommer falla av.
  2. Efter det infinner sig ett Vakuum – det öppnar upp för att allt är möjligt – Håll energin hög – omge dig med positiva tankar, människor och situationer för att välkomna det bästa i ditt liv.
  3. Ät så bra och hälsosam och vital mat som möjligt för att lyfta din energi vilket hjälper dig både mentalt och fysiskt.

Det enda du behöver göra är att vara villig, lyssna inåt och du kommer att bli visad vägen.

Hoppas detta tjänar dig!

Love,

Ann-Sofie

Spiritual Fashionista

spiritualfashionistabyejdelund.tumblr.com

foto / källa pinterest

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>