Hem / Kropp & Själ / Dagdröm mera

Dagdröm mera

“Våga drömma stort” var det jag intuitivt tydligt fick till mig att dela med er denna vecka. Tillåt dig att dagdrömma mera och avfärda inte det som kommer som endast tankar. Tänder något en gnista inom dig är det sann vägledning att agera på. ”Fantasi är viktigare än kunskap” som Einstein sa…

Dagdrömmar ger dig access till ditt inre genius eftersom du släpper dina begränsningar. Du öppnar upp för high vibe och en kontakt och tillgång till kreativa lösningar som du aldrig kan få till dig när du endast befinner sig i ditt huvud. Inspiration betyder att vara “in spirit”.

Kan du se något framför dig kan du också skapa det. Här följer tips på vägen för att manifestera dina drömmar.

Dagdröm mera & Dröm Stort

Slappna av. Var öppen för nya möjligheter. Låt ny inspiration flöda till dig och släpp kontrollen för att inte begränsa dina möjligheter. Se vart dina drömmar tar dig och tillåt dig att dagdrömma. Det som tänder en gnista inom dig är det som du är här för att dela med världen. Agera ett steg i taget utan försening.

Kliv ur din Comfort Zone

Känner du dig överväldigad av din vision är det inte en anledning att gömma dig eller lägga benen på ryggen eller att ge upp och spela död. Det är en naturlig och nödvändig del av processen om vi ska utvecklas. När vi går ur vår comfort zon känns det överväldigande tills det blir vår nya trygghet. Den stora förändringen kommer ur ett baby step i taget.

Hedra Dig Själv och Hur Långt du har Kommit

När vi jämför oss med andra förlorar vi oss själva. Uppskatta istället dig själv och det du har. Erkänn hur långt du kommit utan att låta dig förloras i att jämföra dig själv med andra. Glöm inte att du har egenskaper som ingen annan har och det är dem du ska lyfta fram. Allt som kommer naturligt för dig. Det som du gör med lätthet och som lyfter din energi är just dessa kvalitéer som du ska erbjuda andra. Desto mer du vattnar på ditt gräs så kommer det växa sig grönare och starkare.

Choose High Vibe – Välj Glädje

Glöm inte att ha kul på vägen. Släpp taget eller skifta din inställning till de saker som inte skänker dig glädje. Glädje är den högsta energin av allt och öppnar upp för mer av det du vill ha. Känn glädjen av att din önskningar redan har manifesterats för att få dina behov tillgodosedda istället för att lägga in rädsla medan du manifesterar.

Allt Börjar och Slutar med Dig Själv

Lita på dig själv och din inre röst och agera utifrån det du får till dig oavsett vad andra tycker och tänker. Egot skriker alltid högst och den kärleksfulla rösten kommer i stillhet .Det börjar och slutar alltid med oss själva. Din relation med dig själv speglar alla andra relationer i ditt liv. Ha tålamod med dig själv. Fokusera på det du vill och välj att se kärlek i allt du gör. Allt annat som inte är av högsta goda faller då automatiskt bort.

Självförtroende

Att röra dig framåt behöver inte betyda att du har värdens bästa självförtroende. Var snäll med dig själv och släpp alla tankar av att ”vem är jag att göra detta. ” Vem är du inte att göra detta?! Du är här av en anledning och inte för att förminska dig själv eller spela liten. Kan du lita på något mycket större än dig själv behöver du inte känna dig osäker utan vet att du blir visad vägen och inte behöver klara av någonting på egen hand. Desto mer tillit du kan praktisera och se att det fungerar ger automatiskt dig mer och mer självförtroende. När du fokuserar på hur du kan hjälpa och ge service till andra handlar det inte längre om dig och du kliver du automatiskt ur ditt ego och släpper din nervositet.

Tjänar du ditt syfte och det som får dig att skina upp kommer ditt syfte tjäna dig.

Visualisera hur du Kommer över Hindren & Lev din Sanning

Vi visualiserar vår dröm och glömmer mellanstegen.

Det här är ett av de viktigaste stegen som många glömmer och varför inte vi lyckas manifestera vår vision. Jag har själv lärt mig “the hard way” och dunkat huvudet i väggen många gånger men har också fått tydliga red flags som jag valt att ignorera… vilket du också får om du är närvarande och lyssnar.

Checka hela tiden av med din inre guide för att hålla dig på banan och göra de små justeringar som kanske krävs istället för att vänta och låta saker växa sig större än vad det behöver bli. Det kräver sann kärlek, mod av radikal ärlighet att vara sann med sig själv och andra. Ignorerar du dina signaler i tron om respekt mot någon annan skapar du istället precis det du är rädd för. Du sårar inte bara de runt omkring dig utan inte minst dig själv.

Du behöver identifiera alla “hinder” och se dig överkomma dem. Fokuserar vi på problemet kommer vi aldrig till någon lösning utan skapar mer av problemet. Sticker vi huvudet i sanden kommer det slå tillbaka på oss själva med råge.

Kliv ur din egen väg och sluta begränsa dig själv. Återigen var öppen för att få till dig kreativa lösningar och se i förväg hur du lyckas överkomma dina utmaningar.

“Make it slow to go fast”

Lycka Till!

XO,

Ann-Sofie

Foto / källa : pinterest

Mer skönhet och spirituell inspiration inifrån och ut delar jag med dig på instagram / spiritual fashionista

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>