Hem / Mat & Dryck / Krognytt / Chanel tar över Bistro Jarl

Chanel tar över Bistro Jarl

Ledsamma nyheter för Bistro Jarls stamgäster men desto gladare för Stockholms Chanel-älskare. Efter nästan tjugo år stänger restaurangen och ägaren Per Nordling har inga planer på att öppna nytt enligt en intervju med besöksliv.se. Enligt modetidningen Bon är det Chanel som tar över lokalen.

Jag citerar Goran Perkovic, redaktör på Bon.se;

Det har länge spekulerats i att franska lyxjätten Chanel letat butikslokaler på A-lägen i centrala Stockholm. Nu tycks väntan för en av lyxindustrins kronjuveler vara över. Det skulle i sådana fall bli norra Europas enda Chanelbutik. Enligt obekräftad information till Bon kommer Chanel att öppna en egen konceptbutik på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm. Troligast är att den nya butiken kommer att husera mitt emellan butikerna Prada och Church’s – i restaurangen Bistro Jarls nuvarande lokaler. Restaurangen, som bedrivit verksamhet på adressen i nästan tjugo år, stänger senare i höst, bekräftar krogägaren Per Nordlind för SvD.

Bistro Jarl har öppet hela sommaren och stänger i september. Lyxbutiken Chanel öppnar i februari 2016.

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>