Hem / Nyheter / Yelp Stockholm firar tre år!

Yelp Stockholm firar tre år!

Hej,

Hoppas ni har en bra vecka så här långt. För Yelp Stockholm är det bråda dagar med mycket förväntan i luften. På fredag är det nämligen dags att fira våra första tre år i Stockholm. Vi firar med barnkalas för vuxna på Get A Nightlife – The Nightclub.

På barnkalas finns det alltid fiskdamm, korv, kanske ansiktsmålningar och glass så klart. Det har vi tänkt på och på fredag samarbetar vi med bra lokala företag i Stockholm för att låta gästerna ha roligt och hoppa i bollhavet för en kväll. Jag vill så gärna presentera dessa bra lokala företag för er läsare.

Get A Nightlife – The Nightclub Hornstullsgruppens pop-up nattklubb vid Stureplan som bara håller öppet fram till april 2015.

gan

Krubberiet – Artur har revolutionerat vårt sätt att se på korvkiosker. Har du testat det förstår du varför det är 45 minuters kö under lunchen ute i Länna.

4

 

Mariart School of Makeup & Hair – Sveriges främsta makeupskola skickar några duktiga elever som målar ansiktsmålningar på alla gäster.

6

 

LOHILO proteinglass – Sveriges smartaste glass lanseras flera goda smaker under våren 2015 och gästerna får smaka på alla!

lohilo


 

Nu förstår du kanske varför det ska bli så roligt.

Håll koll på vad som sker på Yelp och när nästa event är genom att ladda ner Yelp-appen och skapa ditt konto idag, det är helt gratis!

Ha en toppenvecka så ses vi på Yelp!

//Agnes L, Community Manager

Samarbetspartner Yelp

Yelp är en stadsguide online som hjälper folk att hitta grymma ställen för mat, dricka, shopping, avslappning och nöje, baserad på personliga upplevelser från vårt starka och aktiva community. Yelp är det enkla och roliga sättet att hitta, skriva och prata om bra — och mindre bra — upplevelser i din omgivning.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>