Hem / Nyheter / Våren är här, ut och kika på Stockholm!

Våren är här, ut och kika på Stockholm!

Det finns hopp om vår. Solen värmer upp frusna hjärtan, det knoppas i Kungsträdgården och himlen är blå.

Känner du då ibland att du vill klättra högt upp och bara titta på underverket som är Stockholm? Vilken tur, för här kommer tips till fyra ställen runt om i Stockholm där du kan göra just det.

1

Monteliusvägen

Denna underbara lilla promenadsträcka är populär och framförallt nu när det börjar bli varmare. Tips: ta med en filt och sätt dig på bänken med en kopp kaffe och njut.

4

Västerbron

Inte bara en transportsträcka utan även ett ställe att njuta av utsikten eller varför inte ta med dig kärleken och ett hänglås. Paris har aldrig känts så nära som just då.

2

Cornelisparken

Denna lilla park är verkligen ett smultronställe som glöms bort. Vissa kallar den här utsikten för Stockholms bästa utsikt, vad tycker du?

3

Skeppsholmen

Solnedgången från Skeppsholmen går inte av för hackor och du slipper klättra. Det går nästan att känna historiens vingslag med träbron under fötterna.

Vad har du för favoritställen i Stockholm? Dela med dig på Yelp.


Förresten, om du gillar choklad så gå in här imorgon.

Glad Påsk!

//Agnes på Yelp

 

Samarbetspartner Yelp

Yelp är en stadsguide online som hjälper folk att hitta grymma ställen för mat, dricka, shopping, avslappning och nöje, baserad på personliga upplevelser från vårt starka och aktiva community. Yelp är det enkla och roliga sättet att hitta, skriva och prata om bra — och mindre bra — upplevelser i din omgivning.

Läs mer om

, , ,

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>