Hem / Nyheter / Hur doftar ditt hår?
Hur doftar ditt hår?

Hur doftar ditt hår?

Hårparfym är det absolut senaste och den största snackisen just nu!

Onödigt eller inte?

Efter att ha testat de mest populära och de mest omtalade så har jag kommit fram till en sak. Lyxigt men nödvändigt!

Håret luktar fantastiskt gott men hårparfymen har dessutom vårdande egenskaper och ger glans, tar bort frissighet och skyddar ditt hår mot yttre slitage. Hur kan man tacka nej till allt detta och dessutom lukta gott också. Ett vinnande koncept! Jag köper det!

Mina favoriter bland de jag testade:

1. BALMAIN Silk Perfume, 200 ml 249:-

0000010874356_img_7553

Min absoluta favorit! Doftar fantastiskt och jag är beredd att ge upp min favoritparfym för denna fantastiska doft av vanilj, sandelträ, hallon och vit mysk bland annat. En doft som är svår att beskriva och snarare behövs upplevas. Och känslan, friskt, mjukt och härligt hår men utan känslan av att ha en produkt i håret.

Så här skriver man om produkten: ”Backstagehemligheten” är nu avslöjad, hur man får ”den där” glansen! Speciellt framtagen för att ge ett lätt siden matt resultat, laddad med ren arganolja. Uppbyggd på vårdande silkesproteiner som skyddar, motverkar slitage, ger ett glansigt resultat. BALMAIN Silk Perfume är en mycket påkostad och lyxig hårparfym med tydliga basdofter från kända BALMAIN parfym produkter. Produkten är dessutom nominerad som årets hårvårdsprodukt av Swedish Beauty and Cosmetic Awards 2015. Håller verkligen tummarna för denna produkt!

2. SACHAJUAN Protective Hair Perfume, 450:- 50 ml

SACHAJUAN Protective Hair Perfume with box

Denna produkt är också helt underbar trots att den kommer 2:a, hade tänkt ge den en delad 1:a plats men produkten ovan var strået vassare! Doften är fantastisk med noter av ylang yland, vit mysk och patchouli! Sprayen skyddar mot UV strålar, tar bort frissighet och ger ditt hår en fantastisk glans. Det unika med denna produkt är att den har en anti odör teknologi som kapslar bort doftmolekyler som luktar illa.

Jag tänker direkt på en rökig utekväll, du ska på en aw efter jobbet, hinner inte tvätta håret på morgonen osv. Torrschampoot hjälper dig med att ta bort det smutsiga håret men väldigt sällan med en ihållande god doft. Så en hårparfym kan vara en räddare i nöden i många lägen. Så denna kommer att vara given i handväskan framöver!

Jag skippar doftmolekylteknologin och litar på favoriten och mina egna anti odörer i hårstrået. Men för dig som känner dig tveksam och vill vara bombsäker på att varenda odör försvinner, köp Sachajuans hårparfym. Och när det kommer till doft så är det väldigt olika vad vi gillar för något. Men jag vet att någon utav dessa 2 kommer att falla er i smaken!

3.Jag testade även BYREDOParfum Pour Cheveux 390:-.

g703492701_130_1

Gillade doften men denna produkt är endast hårparfym och har inga vårdande egenskaper. Jag gillar när produkten tillför allt jag önskar så jag slipper arbeta med flera stycken olika produkter varje dag. Så få moment som möjligt men som gör så mycket som möjligt. Tyvärr föll den på grund av det. Men är man bara ute efter en ren hårparfym så är detta absolut en produkt att kika lite extra på! Den doftar fantastiskt gott och kommer att falla den mest kräsne doftsnobben i smaken! Den kommer även i 2 nya dofter nu i Mars så håll utkik i skönhetsdisken och se vilken doft som passar just dig.

Många varumärken kommer nu med sin variant utav hårparfym. Men jag känner tillit till de varumärkena samt de produkterna som jag har testat ovan. Självklart kommer jag att testa de nya som kommer, men jag har redan min favorit och jag tror att den kommer att bli svår att få ner vinnarplatsen. Dessa varumärken har i min mening aldrig producerat en dålig produkt, de har en lång historia bakom sig, nått enorma framgångar med sina produkter och de ligger helt rätt i tiden. De vet vad de gör och hur de gör det bäst.

Och när det kommer till hårparfym eller min favoritparfym?

Jag kommer att köra på hårparfym från och med nu! Känns mycket fräschare, lättare och naturligare på något vis. De tunga, starka och kryddiga dofterna får nog stå på hyllan ett bra tag framöverl. De behåller sin plats i hyllan, men hårparfymen kommer att få följa med i handväskan på dagarna. Och får man följa med i den så är man en vinnare!

Så verkligen tummen upp för hårparfymen och återigen, lyxigt men nödvändigt!

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

2 Kommentarer

Balmain var faktiskt trevlig, ska investera i den! luktar så gott!

Svara

Kul att du gillar den Jennie! Jag har lagt min favoritparfym åt sidan för tillfället och använder bara hårparfymen istället. Den luktar så fräscht!

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>