Hem / Kropp & Själ / Sju tips hur du tar tillbaka din makt

Sju tips hur du tar tillbaka din makt

”If you want to learn something, read about it. If you want to understand something, write about it. If you want to master something, teach it.” Yogi Bhajan. När vi känner oss maktlösa är det för att vi gett bort vår kraft till något utanför oss själva.

#1 ”Fake it until you make it”

Som andlig lärare och elev har jag alltid med mig Yoga Bhajans mantra i ryggen i utmanade situationer. Det vi upplever är ofta det vi ska lära andra. Det är ur det jag hittar styrka att bestämma mig för att jag ska mästra det själv.

#2 ”You play the game”

Det finns två typer av energi. Tillåtande eller Motstånd. I Motstånd kan vi inte hitta nya vägar. I situationer där du tom kanske inte kan se någon utväg så hoppas jag att den här övningen hjälper dig. Du är skaparen över ditt eget liv och det är lättare att ta till sig om du bildligt ser din spelplan där du flyttar din gubbe. Den här övning skiftar din energi och tar tillbaka den makten du i sanningen har över ditt liv.

#3 Ta dig själv inte på för stort allvar. Ett gott skratt omredigera och lyfter din energi på en sekund.

Här om dagen kör en bil förbi mig på min väg hem. En härlig brun färgad våg sköljer över mig och min vita jacka. För en sekund ville jag börja gråta och tycka synd om mig själv. Jag kände mig nämligen lite skör innan och hann tänka att detta bara var droppen. Hur som väljer jag istället att ”ställa mig utanför mig själv” och det var en ganska rolig komedi som spelade upp sig i mitt huvud vilket omredigerade min energi från hopplöshet till skratt.

#4 ”Choose Love & Love will Choose You”

Egot skriker högst medan vår kärleksfulla röst hörs ur ett ställe av stillhet. I vilken utmaning som helst har vi två val. Rädsla eller kärlek. Ta ett djupt andetag och vänd dig inåt, andas och välj kärlek istället för att se dig som drabbad och dra till dig mer saker att drabbas av. Mitt kärleks mantra påminner mig alltid om att jag är herren över mitt liv och jag använder den för att ta mig tillbaka till flow.

#5 Ibland behöver vi bli så trötta på oss själva att vi inte orkar med oss själva innan vi kan bli redo och välja något nytt positivt

Till en början på den andliga banan kliver du in i en ny medvetenhet där du observerar situationer och trots din medvetenhet kommer välja den väg ditt ego vill. Ha medkänsla med dig själv. Det är ok. Tillslut kommer du bli så trött på dig själv att du skiftar din energi och väljer bort det som inte tjänar dig.

#6 Agera på din vägledning även om du inte förstår varför

I veckan var jag påväg och att lämna in en klocka till pantbanken som endast låg i garderoben. De erbjöd mig 6000 sek men kronan gick inte att öppna så de bad mig gå till en urmakare inna de kunde ta emot den. Jag gick till Nk vars enda alternativ de erbjöd mig var att skicka in klockan mot en avgift och ge mig ett kostnadsförslag tillbaka. Jag hade åkt in för att göra en affär och inte ytterligare investera och dra ut på historien om klockan. Jag var trött, sjuk och ville bara hem. Irriterad och uppgiven bad jag ändå mina änglar om vad jag skulle göra. Jag blev intuitivt guidad till en ny urmakare och han fick upp kronan. Jipii, tack och glad återvänder jag till banken. Där råkade de på något sätt skruva av kronan men hävdade att de var urmakaren som tagit sönder den och ord stod mot ord. I detta läge ville de endast erbjuda mig 2500 sek vilket inte kändes aktuellt. Jag blev guidad att gå tillbaka till urmakaren. Förstod inte varför. Vad skulle han kunna göra? Jag hade bra lust att gå hem istället. Trots allt gick jag tillbaka utan att jag veta vad jag skulle få ut av det. Han påpekade att han inte hade kunnat haft av kronan eftersom han hade ställt in tiden på klockan åt mig. Jag kände starkt att jag skulle gå tillbaka till banken. Jag välsignade allt och alla innan jag gick in. Utan några problem försvann tjejen i kassan ett bra tag och kom tillbaka och erbjöd mig 6000 sek trots allt. Jag tackar för 6000 istället för 2500.

#7 Känner du dig maktlös hjälp någon

Känner du dig maktlös är det för att du valt rädsla.  Så fort vi fokuserar på service agerar vi ur det högsta goda och skiftar från rädsla till kärlek.

Love,

Ann-Sofie

mer spirituell vägledning hitter du i min blog

Bildkälla: Exit Magazine/Pinterest

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>