Hem / Kropp & Själ / Redigera om din energi tillbaka till sin sanna vitalitet

Redigera om din energi tillbaka till sin sanna vitalitet

”Galenskap är inget annat än allt det som tryckts undan, kommit till en punkt där du längre inte har kontroll. Galenskap är accepterat, men meditation är det inte – och meditationen är det enda sättet att göra dig helt frisk” – Osho Zen Tarot

Och Yes, meditation is the ”shit”! 

Sanningen är alltid befriande hur illa den än må vara. Andas, ta en stund i tystnad och var uppmärksam på vad som kommer till dig. Döm inte det som kommer upp. Möt det jobbiga i vetskap om att du är redo för något bättre i och med att det kommer upp till ytan. Omfamna det hur det än ser ut. Äg det och ta farväl.

Ibland förtrycker vi våra egna känslor i ett försök att leva upp till andras krav i en tro om att att bli accepterade. Det blir dock alltid på bekostnad av oss själva, våra drömmar och visioner och sätter sig i våra kroppar i form av spänningar och stress. Det påverkar indirekt våra liv och bjuder endast in till en explosion om vi inte väljer att titta på det.

REDIGERA OM DIN ENERGI…

Din ärlighet gör dig fri   Vi kan inte hela något som vi inte erkänner så första steget är din egen ärlighet mot dig själv. Meditera – lyssna inåt.

Förlåt dig själv och andra  Att förlåt det som varit är essentiellt om vi på riktigt ska kunna komma vidare. Här är det din intention som styr och du överlämnar dig själv i processen. Energin följer alltid intentionen. 

Ruska om din energi och bryt igenom blockeringarna Slutligen, för att återta din sanna vitalitet, skaka av dig resterna och ruska om din energi och frigör allt som dimmar ditt ljus!

Sätt på en peppande låt och kör. Skrik ut, gråt om det behövs. Hoppa, boxas på en kudde. Stampa med fötterna!! Skaka armar och ben. Håll på så länge som du orkar. 

Jag lovar, du kommer känna dig förnyad efteråt.

Hoppas detta tjänar dig,

XO,

Ann-Sofie

INSTAGRAM / Tills vidare ses vi här  Spiritual Fashionista , XO

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>