Hem / Nyheter / Modern vetenskap till Stureplansguiden
Michaela och Alexandra

Modern vetenskap till Stureplansguiden

Alexandra Standar och Michaela Jähnke blir ambassadörer för Naturvetenskap på Stureplansguiden. Vad har Naturvetenskap med Stureplan att göra? Charlotte Hult som är grundare av Stureplansguiden svarar;

-På Stureplansguiden samlar vi passionerade själar som sprider sin expertis alltifrån skönhet, livets goda och shopping till kropp och själ och modern vetenskap som ger våra läsare något att reflektera över. Alexandra och Michaela kommer nog att vända uppochner på en och annan fördom med sina tankar som grundar sig i vetenskapen.

-Vi hoppas att detta ska uppskattas och att ni precis som vi inte lägger några värderingar i de svar som naturvetenskapen ger oss för det är nämligen det som är poängen med vetenskap. Den är objektiv, fri från fördomar och beskriver verkligheten precis som den är, kommenterar Alexandra och Michaela.

Alexandra Standar är biolog med inriktning beteendevetenskap. Hon har jobbat som älgzoolog på Moose Mountain, djurskötare på Skansen-akvariet och djurtränare på Londons zoo. Vidare har hon undervisat på Djurgymnasiet och varje år åker hon med Stockholms universitet till USA och undervisar i djurs anpassningar i ökenmiljöer. Hon är även en uppskattad föreläsare.

Michaela Jähnke är biolog med inriktning mot biodiversitet och smarta gröna lösningar i urbanutveckling. Hon har jobbat som djurskötare på Skansen-akvariet och spenderat många år i Sydafrika där hon arbetat med hållbara lösningar för de snabbt växande kåkstäderna, undervisat barn i hållbar utveckling samt organiserat återplanteringar av skogar. Hon är även wildlife fotograf och gillar att fånga naturen i bilder.

Stureplansguiden är ett digitalt magasin och vänder sig till personer som bor eller verkar kring Stureplan. Med sina ambassadörer uppdaterar de inom olika områden av intresse för den lokala läsaren. Gemensamt för samtliga ambassadörer är deras sinne för service och kvalitet, samt passion som drivkraft. Stureplansguiden grundades i juni 2013 och ägs av Hult Solution AB och 61 Degrees North.

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>