Hem / Hemmet / Kulturkrock – en vacker färgchock!

Kulturkrock – en vacker färgchock!

Under helgen som var nalkades en utställning på Bukowskis Market där man kunde få se hur två systrar en dag bestämde sig för att göra vår värld lite vackrare. Genom att kombinera handgjorda tyger från världens olika gömmor hittade dem ett sätt att försköna gamla stolar och fåtöljer på ett mäkta imponerande sätt. Väl genomtänkt, dock med en skvätt galenskap kan man få åtnjuta en syn av sprakande färger och mönster gjorda för att modernisera sig in i vår vardag i form av ett konststycke. Om du frågar mig vad jag vill ha i julklapp så är det en sån här. Det förstås om du är beredd att ta fram sedlarna och börja räkna eftersom en stol börjar på ett 5-siffrigt belopp.

Företaget heter MOMIQ och betyder bomull och det jag frågar mig är: varför står inte mitt namn på dessa skönheter.

Chair-Divine-Dinka-grootchair-peacock-achter

Jolly-Jola-zijkantHumble-Himba-groot

 

 

Så in på hemsidan och låt dig bli inspirerad!

Bilder: MOMIQ

Ambassadör Inredning

Inredare med brinnande intresse för inredning. Bita ser detaljerna som andra missar och har ett slipat sinne för nya trender som även håller måttet för hållbarhet. Innan du gör några större förändringar skulle jag råda dig att ögna igenom Bitas inlägg på Stureplansguiden.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>