Hem / Kropp & Själ / Har du en Vampyr i din närhet?
Vampyr?

Har du en Vampyr i din närhet?

Kan du känna dig tom eller lämnad med en obehaglig känsla när du umgåtts med vissa människor eller situationer? I så fall är det troligt att du umgåtts med en energitjuv eller ”vampyr”.

Allt är energier och det val vi gör får konsekvenser och är olika mönster som ger olika resultat utan att döma.

Energi vampyren har en förmåga att ta din energi och lämna efter sig en känsla och avtryck av sin egen lägre energi. Vi är alla inte alltid på topp och kan vara negativa ibland men energi tjuven har satt i system att ta av andra. Personen är sällan medveten om det men har själv inte verktyg att förnya sin energi och suger energi av den som tillåter.

Vampyrens mönster är att trycka ner andra ur en tro om att höja sig själv. Antingen genom nedtryckande kommentarer eller genom att svara med tystnad. Han eller hon kan medvetet eller omedvetet ha en intention av att provocera dig för att suga ur dig din energi.

Du kan också ”utan att något särskilt har hänt” subtilt känna av ”under ytan” en persons dömand och attack bakom ryggen. När du lämnar situationen är du tom och nertyngd.

Hur som kan ingen ta av din energi om du inte tillåter. Här delar jag tips så att du kan öppna upp din medvetenhet och ha rätt verktyg och skydda dig när du behöver snarare än att falla offer inför andras negativa mönster.

Sätt Gränser

Sluta umgås med personer som inte lyfter dig. Upplever du dig dränerad på ett energiplan så hedra dina känslor och vet att vibbar aldrig ljuger.  (Du kan kontrollfråga dig själv om det tillhör dig eller någon annan.)

Skydda Dig

Är du ”tvungen” att umgås i ett negativt sammanhang kan du alltid medvetet skydda dig i situationer genom att visualisera ett vitt/blått ljus omkring dig. Gå in med en intention av att observera och inte absorbera. Nuet är ditt mest kraftfulla verktyg. När du är sinnesnärvarande kommer du kunna agera istället för att reagera. 

Stå i Din Kraft

Matar du inte så finns det inget att elda av. En person som är ute efter att provocera kommer vända och vrida på allt du säger för att ”sno” din energi och har inget intresse av att möta dig utan är avsiktligt ute efter att ta av din energi vare sig det är på ett medvetet eller omedvetet plan. Börja istället prata om något annat. Min mentor Branka gav mig ett tips som fungerar på ett kraftfullt sätt. Säg exempelvis ”Jag hör vad du säger men jag håller inte med” utan att ge din syn tillbaka. När du gör det bryter du det negativa mönstret och han/hon kan inte suga ur dig din energi. När du står i din egen kraft är personen i fråga tvungen att ta hand om sitt eget hus och kan inte skylla på någon annan. På så sätt får vi alla ta ansvar över oss själva oavsett om ena partnern tycker det är obekvämt. Det du gör när du handlar så är att du hjälper både dig själv och den andre att utvecklas utan att någon kan lägga över sina rädslor på den andra.

Meditera

Desto mer vi stärker upp oss inifrån desto starkare blir vi mot yttre påverkan. En minut är bättre än ingen.  När vi stillar vårt sinne höjer vi vår energi och faktum är att vi får mer gjort och blir inte uppstressade av yttre faktorer.

Klipp Negativa Band

Ta till vana att alltid klippa negativa energier till personer och omständigheter innan du går och lägger dig. På ett energiplan bildar vi energiband till alla personer vi möter eller to m tänker på. Vi kan endast klippa de negativa energibanden då band av ren kärlek aldrig kan förstöras.  Negativa band som vi kan ha skapat kommer ur en energi av rädsla vilket liknar ett kletigt klister som blockerar det fria energiflödet som ren energi av kärlek och sann support härstammar ur.

Rena din energi genom…

att ta ett saltbad i  minst 20 minuter vilket återger dig din vitalitet.

Ta din tillflykt till naturen. Moder jord har naturliga healing egenskaper och förnyar din energi.

Tänd salvia/rökelse och tända ljus. 

Hoppas detta tjänar dig,

All Kärlek,

Ann-Sofie

Huvudbild /källa: Pinterst / by Chris Colls

words

För personlig intuitive coaching / angel sessions hittar du mig här.

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>