Hem / Hemmet / Bojan – en vacker klassiker

Bojan – en vacker klassiker

En av de inredningsdetaljer som jag alltmer börjar öppna upp ögonen för är gamla krukor. Ju äldre look desto mer vill ja ha dem. Om man slår en googling på just ordet ”krukor” finns då en stor chans att man kommer i kontakt med kinesiska Bojankrukor. De är oftast vita och blå men går även att hitta i andra färger och mönstret varierar från landskapsmålningar till mer blommiga varianter. Tjusningen är att det är lätt att blanda in färger och mönster i ett rum utan att det ser rörigt ut. Bäst uppnår man ett snyggt resultat om man blandar olika storlekar och former, nytt och gammalt, ståendes i grupp eller lite utspritt… ja precis som man vill helt enkelt. Mitt tips är att kolla in lite secondhand butiker för att hitta mindre vaser att kombinera de lite större med. Tillsammans på ett vardagsrumsbord ovanpå några staplade böcker!

Skärmavbild 2015-03-04 kl. 01.19.36

Skärmavbild 2015-03-05 kl. 15.24.42

f1e9d0605c3521c2f72f193eb552f633 Palm-Beach-Style-9-1

 

Bilder: Pinterest

Ambassadör Inredning

Inredare med brinnande intresse för inredning. Bita ser detaljerna som andra missar och har ett slipat sinne för nya trender som även håller måttet för hållbarhet. Innan du gör några större förändringar skulle jag råda dig att ögna igenom Bitas inlägg på Stureplansguiden.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>