Hem / Kropp & Själ / Älska dina pengar och pengar kommer älska dig

Älska dina pengar och pengar kommer älska dig

Hur är ditt förhållande med pengar? Pengar är endast en energi och har aldrig gjort dig något ont och är i sig aldrig ett problemet. Det är ditt förhållningssätt som antingen supportar eller förstör för dig. Energin följer intentionen.

Älskar du dina pengar? Eller svär du varje gång du betalar? Blundar du när du drar ditt kreditkort och drar du dig för att öppna dina räkningar?

I så fall är det dax att omredigerar din energi kring pengar för att bjuda in mer överflöd i ditt liv:

Dina pengar är neutrala men om du vill ses, få kärlek och respekt av dina pengar behöver du ge dina pengar precis det.  Älska dina pengar och dina pengar kommer älska dig. 

Tacka varje gång du betalar för att bjuda in mer pengar att alltid finnas för dig. Att lägga in rädslor i våra kreditkort och när vi betalar skjuter endast det vi vill ha ifrån oss och skapar mer brist.

Höjer du ditt egenvärde höjer du ditt pris. Du kan varken sälja ut dig eller ta för mycket betalt utan behöver på ett energiplan vara en match och i allians med ditt pris i djupet av ditt hjärta. Äg ditt pris om andra ska uppskatta det du har att ge. 

Det är dax att säga ja till livet och dig själv och veta att det är ok att bli supportad och ha mer än du behöver. Du är värd det lika mycket som någon annan. Desto mer du kan ta emot desto mer kan du ge till alla andra.

Alla med ett ”million dollar mind-set” har gemensamt en mentalitet av att pengar inte är något problem. Uppmärksamma din attityd kring hur du tänker kring pengar. Din tro är din sanning och verklighet. Kommer pengar lätt till dig eller eller känner du att det är en ständig kamp att få det att gå ihop?

”Pengar kommer med lätthet till mig. Jag är ständigt öppen för kreativa roliga sätt att tjäna mig själv och andra och tillåter överflöd i mitt liv”

Gillade du detta kan det här även vara för dig.

Bildkälla: pinterest

Hoppas detta tjänar dig,

Love,

Ann-Sofie

följ mig på Instagram @spiritualfashionista där jag delar skönhet från insidan ut

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>