Hem / Nyheter / Upptäck Stockholm på nytt med Yelp!

Upptäck Stockholm på nytt med Yelp!

Hej, Agnes L, Community Manager på Yelp Stockholm här! Det känns fantastiskt roligt att låta Stureplansguidens läsare få en inblick i Yelp Stockholms levande community. Här kommer ni framöver få möta yelpare (passionerade stockholmare) som berättar mer om sina favoritställen, följa med på de olika event vi anordnar med lokala företag och framförallt veta mer om Yelps online-community. Först av allt får vi nog börja från början för er som ännu inte upptäckt Yelp.

 

 • Vad är Yelp?

  Yelp är en stadsguide online som hjälper folk att hitta grymma ställen för mat, dricka, shopping, avslappning och nöje, baserad på personliga upplevelser från vårt starka och aktiva community. Yelp är det enkla och roliga sättet att hitta, skriva och prata om bra — och mindre bra — upplevelser i din omgivning. Yelp grundades i San Francisco 2004 och hade i snitt 135 miljoner unika besökare varje månad under Q4 2014. Yelpare har skrivit fler än 71 miljoner lokala recensioner.

 • Vem använder Yelp?

  Du kommer att hitta alla sorters människor på Yelp, inklusive lokalinvånare som har koll på vad som händer och vad som är på gång i deras kvarter, besökare som vill veta vad lokalbefolkningen tycker och andra som helt enkelt försöker hitta ett bra lokalt företag att anlita.

 • Hur kan jag börja använda Yelp?

  Enkelt, gå in på Yelp eller ladda ner Yelp-appen till din mobil.

 • Vad är ”Yelps Elitgrupp”?

  Yelps Elitgrupp är vårt sätt att hedra och belöna yelpare som är aktiva förebilder, både på Yelp och på andra håll. Elitvärdighet baseras på olika faktorer, som till exempel välskrivna recensioner, en stark profilsida, att användaren aktivt röstar och skickar komplimanger, och att han eller hon är snäll mot andra användare. Elitmedlemmar har ett Elitmärke på deras profilsidor så att man känner igen dem. Om du tror att du, eller någon du känner, är redo för elitgruppen, besök i så fall http://www.yelp.se/elite.

 • Kan företagare göra sig hörda på Yelp?

  Varje företagare kan ta kontroll över sitt företag och skapa ett företagskonto på Yelp. Detta gratisverktyg erbjuds för att låta företagare svara på recensioner (både privat och offentligt), lägga upp utförlig information om deras företag, ladda upp foton, samt ha koll på aktivitet och leads från deras Yelp-sida. Allt detta är tillgängligt på biz.yelp.se.

 

Jag tror att vi stannar där för den här gången. Korvstoppning är aldrig bra och ni är säkert nyfikna på att testa appen nu.

Vi ses snart igen!

//Agnes på Yelp som just nu gärna fyller på med juice från Raw Clarity Cleanse.

jagblink

 

 

Samarbetspartner Yelp

Yelp är en stadsguide online som hjälper folk att hitta grymma ställen för mat, dricka, shopping, avslappning och nöje, baserad på personliga upplevelser från vårt starka och aktiva community. Yelp är det enkla och roliga sättet att hitta, skriva och prata om bra — och mindre bra — upplevelser i din omgivning.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>