Hem / Hemmet / Serveringsvagn

Serveringsvagn

En möbel som man kanske inte alltid tänker på men som ju har sin plats i många hem – serveringsvagnen. Den kommer i många färger och former och visst är den en fantastisk detalj! Själv är jag väldigt glad över att nyligen ha kammat hem en på auktion och väntar just nu spänt på att få den levererad hem från Göteborg.

Den jag valde är guldfärgad och har den klassiska looken men de stora hjulen framtill. Ett stort plus är att brickorna är avtagbara!

9398632_fullscreen 9398631_fullscreen

Om man inte gillar den lite äldre stilen finns den att hitta i många nytillverkade versioner också.

Skärmavbild 2015-02-17 kl. 22.35.35

Sedan behöver man självklart inte fylla vagnen med alkohol utan det går alldeles utmärkt att exempelvis göra den till en sideboard att ha vid soffan eller i matsalen. Fyll den med böcker, blomkrukor, ställ dit en lampa, oavsett vad du väljer så är det en fin detalj att ha i hemmet.

Ambassadör Inredning

Inredare med brinnande intresse för inredning. Bita ser detaljerna som andra missar och har ett slipat sinne för nya trender som även håller måttet för hållbarhet. Innan du gör några större förändringar skulle jag råda dig att ögna igenom Bitas inlägg på Stureplansguiden.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>