Hem / Livets goda / Ny trend för Stockholms Foodies

Ny trend för Stockholms Foodies

Att äta med ögonen har tagits till en ny nivå. Likt Haute Couture för fashion-folk, har det franska köket intagit mark hos Stockholms foodies* i begreppet Haute Cuisine, som betyder ”det öfvre köket”. Mat-snobberi eller passionerat intresse för den gastronomiska upplevelsen, det beror på vem man frågar. Vi har mött fransyskan Doris D, matkreatören och grundaren av La Rose Noire, som flyttade till Stockholm med ambitionen att leverera en helt ny upplevelse till Stockholms foodies*.

– Mat ska vara en njutning att äta lika mycket som att se på. Jag erbjuder en unik matupplevelse i ditt eget hem eller levererat till din arbetsplats, vad som passar kunden bäst, säger Doris och fortsätter. Konceptet ”La Haute Cuisine” blir en fusion, där mat möter fashion .

La Rose Noire, choklad

Det är med nöje vi på Stureplansguiden får vara först att presentera La Rose Noire med sitt koncept ”La Haute Cuisine”.

 

La Rose Noire presenterar “ La Haute Cuisine”

La Rose Noire erbjuder en innovativ vinkel på det franska köket genom unika smaker i nyskapande presentationer. Fine dining på ett helt nytt sätt.

Konceptet “La Haute Cuisine” skapades av vår kock och kreativa matdesigner Doris D. Den bästa maten ska vara lika läcker att se på som att äta. La Rose Noire är fusionen mellan mat och mode. Likt ”haute couture” är ”haute cuisine” exklusivt utformade rätter, vars smaker följer årstidernas växling och världen runtomkring.

La Rose Noire låter menyerna växa fram inspirerade av säsongens  allra finaste produkter och element från hela världen för att skapa en fullständigt egen touch på våra rätter. Franska kulinariska upplevelser med en ton av djärvhet och exotism.

Det är inte bara ett koncept, det är en revolution för dina sinnen, du kommer att uppleva mat på ett sätt du aldrig förut gjort. Vår passion och din njutning – vi kommer att bjuda dig på en unik gastronomisk resa.

 

Events

La Rose Noire erbjuder dig högklassig och skräddarsydd service för dina event och bjudningar. Vårt mål är att hjälpa dig skapa en unik och oförglömlig matupplevelse för ditt evenemang. För att kunna garantera att du blir helt och hållet nöjd erbjuder vi dig personlig service, utvecklar exklusiva koncept och skräddarsyr våra kulinariska upplevelser för att erbjuda just dig en alldeles speciell och perfekt upplevelse.

 

Catering

Vill du ha hjälp med att ordna maten till ditt hem eller din arbetsplats? La Rose Noire erbjuder också cateringtjänster med leverans till såväl privatpersoner som företag i alla storlekar. Vi skapar delikat mat och levererar den fräsch och vackert upplagd direkt till ditt evenemang. Lunch, middag, frukost eller mingel, njut av vår förstklassiga service med hemleverans.

 

*Foodie – En gourmand som söker nya matupplevelser som en hobby.

För mer info om La Rose Noire, besök deras hemsida genom att klicka här.

 

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>