Hem / Hemmet / Lyx i badrummet

Lyx i badrummet

Vad ”lyx” innebär skiljer sig beroende på vem du frågar så att gå in och gräva bland valmöjligheterna tror jag vi skippar idag. För mig innebär en lyxig känsla att jag blir medveten om min omgivning. Alltså när jag ser sakerna runtom mig som om jag aldrig sett de förut eftersom det betyder att de sticker ut och utmärker sig bland vardagen. Den känslan strävar jag efter konstant och det är anledningen till varför mitt hem egentligen aldrig blir ”klart”.

Tänk då att ha något i hemmet, eller i det här fallet badrummet, som gör det lite extra svårt att inte lägga märke till.

Kanske är det att ta i när man kallar koppar och mässing för sobert men i rätt miljö skapar de en mjuk och just sober känsla.

 

Bilder: Affari – Madam Stoltz

Ambassadör Inredning

Inredare med brinnande intresse för inredning. Bita ser detaljerna som andra missar och har ett slipat sinne för nya trender som även håller måttet för hållbarhet. Innan du gör några större förändringar skulle jag råda dig att ögna igenom Bitas inlägg på Stureplansguiden.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>