Hem / Shopping / Fashion / Ida Sjöstedt AW2015 -Naglarna!

Ida Sjöstedt AW2015 -Naglarna!

Stockholms modevecka innebär även beauty, och såklart gör Frida Selkirk nailstyling naglar till de vackra visningarna.

Ida Sjöstedts kollektion var något mognare denna gång, men fortfarande full av attityd och självförtroende. Detta återspeglades i naglarna genom metallen koppar. Nagelteamet tapetserade modellernas naglar med MINXnails, designen Copper, och stökade till allt lite genom att rama i några naglar på varje hand i en svart sidoram.

 

Ambassadör Naglar

När det ska rapporteras om de senaste inom naglar i media är det Frida Selkirk som står högst upp på pressens önskelista. Med sina 24 år i branschen och gedigna meriter är hon helt enkelt nagelstylisternas moder!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>