Hem / Kropp & Själ / Kraft genom ord och smycken

Kraft genom ord och smycken

Kraften bakom ”jag är” i kombination med det ord du väljer där efter är ett av de mest kraftfulla statements som formar din verklighet.

Underskatta inte den makt dina tankar och de ord du väljer har. Allt är energi och även ord vibrerar på frekvenser som vi allierar oss med utifrån hur vi tänker och vad vi säger om oss själva eller andra. Helt enkelt kommer det vi ger energi och fokus till att komma tillbaka till oss.

Bakom varje begränsning ligger en negativ tro och tanke som inte gagnar dig och kan genomsyra alla områden i ditt liv. Var uppmärksam över hur du i ditt sinne bemöter dig själv och andra.

Allt börjar och slutar med oss själva så vårt första steg är att börja behandla oss själva med kärlek och respekt.

Är du redo för något bättre krävs en radikal ärlighet gentemot sig själv.

Din villighet att titta dig själv i spegeln (utan att döma) är din väg till uppvaknade för att kunna skifta till en hög ”vibe” och släppa det som inte supportar ett ”high vibe life” av överflöd, lycka och kärlek som du faktiskt är värd.

Tankar genererar känslor.

Affirmationer är ett bra verktyg att skifta en låg känsla med. Du kan helt enkelt ”fake it until you make it.”

En upprepande tanke som du ger energi till kommer skifta din känsla och i sin tur skifta ”din värld” och manifesterar sig fysiskt.

”I am Love” är ett av armbanden jag designat för att påminna oss alla om vår verkliga kraft och makten vi har att forma våra liv på ett medvetet sätt. Kika in ByEjdelund jewelry.  Som stureplanguidens läsare erbjuds du 20 % på all modeller.

Love,

Ann-Sofie

 

LuckyMe

 

ByEjdelund

 

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>