Hem / Nyheter / Viktiga 4 steg många missar med hårinpackning

Viktiga 4 steg många missar med hårinpackning

Efter en torr och kall vinter är det viktigt att tillföra massor av fukt och näring till håret! Vanligtvis brukar man rekommendera 1 inpackning per vecka, men just nu passar jag på att skämma bort mitt hår lite extra med 2-3 inpackningar per vecka.

Det är viktigt att du gör rätt när du använder inpackning för att uppnå bäst resultat.

1. Borsta igenom håret ordentligt och red ut eventuella tovor. Det gör att du undviker slitage på ditt hår när det är vått och håret är som skörast.

2. Efter att du har schamponerat håret, handdukstorka håret och dra sedan in hårinpackningen i hårlängderna, inte i hårbotten. Se till att topparna får tillräckligt med hårinpackning, de är oftast torrast.

3. Fuska inte med tiden! Vissa hårinpackningar behöver bara verka i 2-3 minuter, andra ger bäst resultat efter 15 minuter. För absolut bäst resultat, linda in håret en varm frottéhandduk. Värmen gör att ingredienserna jobbar ännu bättre. Vill du ge ditt hår en rejäl boost så kan du fläta håret med inpackningen i och låta den sitta i under natten. Bara att lägga en frottéhandduk på kudden och när du sköljer ur den på morgonen så kommer håret att vara helt fantastiskt.

4. När hårinpackningen fått verka färdigt, skölj ur håret med ljummet vatten och avsluta med balsam.

Jag brukar alltid avsluta med kallt vatten för att sluta de yttre fjällskikten på hårstrået.

Nedan har jag listat de absolut bästa hårinpackningarna!

Joicokpak

JOICO K-PAK Deep Penetrating Reconstructor, 150 ml 289:-

Denna storfavorit har vunnit Stylist Choice Awards 14 år i rad. Den förstärker hårets elasticitet, styrka och ger glans. För dig som har preparerat håret alldeles för hårt efter tex flera blekningar på kort tid så är denna en räddare i nöden!

banm

BJÖRN AXÈN Nourishing mask for coarse hair, 185 ml 339:-

En djupt återfuktande hårinpackning, berikad med lätta ekologiska oljor, ett kraftfullt proteinkomplex och vitamin B5 för att hjälpa till att vårda ditt hår så det känns starkare med en strålande glans och ljuvlig volym! Den höga koncentrationen av vårdande ingredienser återfuktar, bygger upp och stärker hårstrået inifrån och ger håret nytt liv. Håret blir härligt följsamt och silkeslent. Jag fick en wow upplevelse redan efter första användningen. Ekologisk!

Youngagainmasque1

KEVIN MURPHY Young.again.Masque, 250 ml 279:-

Stärkande och mjukgörande anti-age masque med ingredienser som Imortelle och Baobab återställer och förnyar hårets ungdomliga lyster till torrt, skadat och sprött hår. Ett stort plus är att Kevin Murphy är godkända hos PETA som bara accepterar företag som kan visa upp produkter som inte i något led skadar djur och KEVIN.MURPHY är godkända från ingrediens till slutprodukt.

 

intensehydratingmask

MOROCCANOIL Intense Hydrating Mask, 250 ml 279:-

En fantastisk hårinpackning med arganolja som återfuktar och förebygger torrhet för att förbättra spänst, lyster och struktur till håret! Hårinpackningen återfuktar och mjukgör på djupet för ett vackert, välmående hår. Den doftar fräscht och gör stor skillnad redan efter första användningen.

macadamiamasque

MACADAMIA Natural Oil Deep Repair Masque, 250 ml 249:-

Deep Repair Masque är en hårinpackning som reparerar, återuppbygger och återfuktar livlöst och skadat hår. I receptet hittar du en unik kombination av Macadamia- och Arangoljor med Tea tree-, Chamomileolja samt Aloe och Algaeextrakt. Behandlingen blåser nytt liv i håret med med ökad glans och elasticitet som resultat.Macadamia Natural Oil-produkterna kallas ”the secret of beautiful hair” och ditt hår blir aldrig det samma efter du dessa fantastiska produkter! En helt underbar hårinpackning som luktar fantastiskt gott och ger en intensiv näringsboost till ditt hår. En alltid återkommande favorit produkt hos mig.

Alla dessa hårinpackningar är fantastiska och det är svårt att utse 1 som vinnare. Det är väldigt individuellt vad man gillar för doft eller om man vill ha den så doftfri som möjligt. Besök din frisör och kika på de olika inpackningarna och hitta din favorit!

Nästa vecka skriver jag om de bästa värmeskydden så håll utkik nästa torsdag!

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>